Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 21:05

ΑΣΕ Νεωρίου προς ΤΕ Κυκλάδων: Έχετε εμπάθεια και ψεύδεστε

Ο «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ του ΑΣΕ νεωρίου και της ΤΕ Κυκλάδων συνεχίζεται, καθώς αρχικά το σωματείο της Σύρου είχε εκφράσει δημόσια την δυσαρέσκεια του για αναβολή αγώνα, στη συνέχεια η επιτροπή απάντησε και πλέον το Νεώριο με νέα ανακοίνωση του αναφέρεται με σκληρά λόγια στην επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος του, κ. Σταύρος Μπαλόπητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η επιστολή σας δεν αποτελεί απάντηση στα ερωτήματα της διαμαρτυρίας μας, αλλά εκφράζει την εμπάθειά σας στο πρόσωπο του Προέδρου της ομάδας μας και ουσιαστικά αποδεικνύει τους ισχυρισμούς μας για μεροληπτική στάση απέναντι στο σωματείο μας.

Στην επιστολή διαμαρτυρίας μας δεν προβήκαμε σε προσωπικές επιθέσεις, ονομαστικές αναφορές και χαρακτηρισμούς, αλλά αναφερθήκαμε σε γεγονότα, ενέργειες και παραλήψεις της Τ.Ε. Στην απορία σας αν υφίσταται Γενικός Γραμματέας, απαντούμε δια της παρούσης που συντάχθηκε και υπογράφεται από τη Γενική Γραμματέα του συλλόγου.

Βέβαια όταν η αρχική επιστολή μας ανέφερε αυτολεξεί ότι η συγκεκριμένη διαμαρτυρία εκφράζεται από σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, κάποιος που γνωρίζει ελληνικά το καταλαβαίνει. Άλλωστε όλες οι επιστολές μας, οποιουδήποτε περιεχομένου υπογράφονται για το Διοικητικό Συμβούλιο από τον Πρόεδρό μας, καθώς όλες οι αποφάσεις είναι συλλογικές και όχι ατομικές όπως θέλετε να παρουσιάζετε.

Πάμε τώρα στο δια ταύτα. Με την επιστολή σας δεν απαντάτε σε κανένα από τα ερωτήματά μας και εξαπολύετε προσωπική επίθεση στον Πρόεδρό μας. Παράλληλα ψεύδεστε, καθώς οι λόγοι αναβολής του αγώνα που εκ των υστέρων αναφέρετε είναι διαφορετικοί από αυτούς της ενημέρωσης της Παρασκευής 23/10 όπου ανέφερε ότι «η αγωνιστική αναβάλλεται λόγω μη διαθεσιμότητας γηπέδου στη Σύρο και λόγω της έξαρσης κρουσμάτων στη Νάξο», που προκάλεσε και τη διαμαρτυρία μας.

Τέλος η αναφορά σας σε απόψεις δημοσιογράφων σχετικά με τον Covid19 αποτελεί υπεκφυγή και δεν απαντά στα ζητήματα που σας θέσαμε, απλά στέλνετε την μπάλα στην εξέδρα δημιουργώντας ανούσιες εντυπώσεις.

Άλλωστε και για εμάς η υγεία των αθλητών/τριών, προπονητών κλπ αποτελεί προτεραιότητα και οι προπονήσεις των τμημάτων μας γίνονται τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Είσαστε στη θέση αυτή για να δίνετε λύσεις στα προβλήματα και όχι για να τα αντιμετωπίζετε άβουλα και μοιρολατρικά, ή να δημιουργείτε περισσότερα.

Η Γενική Γραμματέας

Αγγελική Ρούσσου

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares