Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 01:24

ΑΣΕ Νεωρίου: Ανακοίνωση κατά της Τ.Ε. Κυκλάδων

Σε συνέχεια της ηλεκτρονικής επιστολής της Τοπικής Επιτροπής Κυκλάδων (Τ.Ε) που λάβαμε μόλις σήμερα Παρασκευή 23/10/20 και ώρα 13.07, σύσσωμο το Δ.Σ του ΑΣΕ Νεωρίου, εκφράζουμε τις έντονες διαμαρτυρίες μας για την καθυστερημένη ενημέρωση του σωματείου μας σχετικά με την αναβολή του αγώνα που ήταν ορισμένος για το Σάββατο 24/10/2020 στις 17.00, με γηπεδούχο την ομάδα μας και φιλοξενούμενη ομάδα τον Α.Ο Φοίνικα, λόγω μη διαθεσιμότητας του γηπέδου – όπως αναφέρετε.

Μετά το lockdown που επέφερε η πανδημία, περιμέναμε με ανυπομονησία την έναρξη της διοργάνωσης η οποία δυστυχώς αναβλήθηκε.

Τα ερωτήματα που εύλογα τίθενται προς εσάς είναι τα εξής :

  1. Γιατί η γηπεδούχος ομάδα δεν ενημερώθηκε για την αναβολή του αγώνα εγκαίρως, ως οφείλατε, καθώς στην ενημέρωση του προγράμματος της Δευτέρας 19/10 αναφέρατε ότι σε περίπτωση μη διαξεγωγής του αγώνα λόγω υποχρεώσεων της Α1 θα ενημερωθούμε την επομένη, Τρίτη 20/10; Αντί γι’ αυτό ενημερωθήκαμε την Παρασκευή 23/10, μία μόλις ημέρα πριν τον αγώνα και μάλιστα με δική μας πρωτοβουλία και διερεύνηση του ζητήματος.
  2. Πώς και γιατί η φιλοξενούμενη ομάδα γνώριζε από την Τετάρτη 21/10 την αναβολή του αγώνα;  Ποιος παρέχει επιλεκτική και μονομερή ενήμερωση;
  3. Δεν υπήρχε η δυνατότητα καλύτερου προγραμματισμού από μέρους σας και διεξαγωγής του αγώνα το Σάββατο το πρωί, ή έστω τροποποίησης της αγωνιστικής με αγώνα της ομάδας μας εκτός έδρας;
  4. Δεν μπορεί η Τ.Ε να διαμορφώσει ένα μηνιαίο πρόγραμμα, ώστε τα σωμάτεια να σχεδιάζουν τον προγραμματισμό τους και όχι να λειτουργούν βλέποντας και κάνοντας.

Η συμπεριφορά σας είναι τουλάχιστον απαραδέκτη προς στο σωματείο μας, καθώς δεν λαμβάνεται υπόψη η προετοιμασία, ο προγραμματισμός ζωντανής μετάδοσης του αγώνα, τα έξοδα μετακίνησης αθλητριών οι οποίες βρίσκονται εκτός νησιού, ενός ερασιτεχνικού σωματείου με τα πενιχρά έσοδα από επιχορήγησεις, αλλά με τους δυσανάλογα αναρίθμητους τίτλους και υποστηρικτές. Από την άλλη η ενημέρωση της φιλοξενούμενης ομάδας, ήδη από την Τετάρτη 21/10/2020 περί της αναβολής του αγώνα, εγείρει ερωτήματα περί εσωτερικής πληροφόρησης και ευνοϊκής αντιμετώπισης κάποιων ομάδων και ο νοών νοείτω.

Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι η Τ.Ε δεν επιτελεί το θεσμικό της ρόλο, καθώς εμφανίζονται φαινόμενα αδιαφορίας, προχειρότητας, μεροληψίας, έλλειψης οργάνωσης – προγραμματισμού – ενημέρωσης, τα οποία επαναλαμβάνονται και τείνουν να γίνουν καθεστώς και συνήθεια.

Εμείς δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι και οφείλουμε να προστατέψουμε την ομάδα μας, προς όφελος των αθλητών/τριών, προπονητών, γονέων, υποστηρικτών μας. Καθώς ο κόμπος έφτασε στο χτένι, απαιτούμε από την Τ.Ε και τους αρμοδίους, ως έχουμε το δικαίωμα, να επιτελούν υπεύθυνα το θεσμικό τους ρόλο. Απαιτούμε εφεξής, υπεύθυνοι της Τ.Ε όπως ενεργείτε με οργάνωση και προγραμματισμό και επιπλέον να συμπεριφέρεστε με σεβασμό και αμεροληψία σε όλα τα σωματεία, ως έχετε υποχρέωση, για την ομαλή συνέχεια του τοπικού πρωταθλήματος.

Αν δεν μπορείτε ή δε θέλετε, ουδείς αναντικατάστατος. 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares