Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 19:42

Πρωτοψάλτης: «Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε με νίκη»

Για τον αγώνα της Κυριακής (24/10) με τον Φίλιππο Βέροιας και την κατάσταση ετοιμότητας της ομάδας του μίλησε στην επίσημη σελίδα του Φοίνικα ο Θανάσης Πρωτοψάλτης.

Ξεκινάει το πρωτάθλημα έχοντας ήδη δυο νίκες και την πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup. Σε τι φάση ετοιμότητας βρίσκεται η ομάδα, αν αυτή η επιτυχία σας βοήθησε να δέσετε ως σύνολο και τι προσδοκίες έχεις για το πρωτάθλημα λαμβάνοντας υπ όψη και τις δυσκολίες με την πανδημία …

«Ήταν ώρα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα καθώς αυτή η καθυστέρηση δυσκολεύει όλες τις ομάδες να ετοιμαστούν σωστά ή να προγραμματιστούν για να είναι έτοιμες για τους αγώνες . Φυσικά οι 2 νίκες μας δίνουν μια ώθηση για την συνέχεια αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί.

Δεν έχουμε «δέσει» ακόμη σαν ομάδα, πράγμα που φάνηκε στα 2 παιχνίδια. Έχουμε κάποια «θέματα» ακόμη που θέλουμε να φτιάξουμε για να είναι πιο εύκολη η συνέχεια για εμάς σαν ομάδα ανεξαρτήτως αντιπάλου . Είναι μέρος της ζωής μας και αυτό δυσκολεύει την κατάσταση για όλους. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό και να προχωράμε πάντα με προσοχή.Στο παιχνίδι της Κυριακής, στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε με νίκη»

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares