Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 20:10

Ορφανός: «Πρέπει να βελτιωνόμαστε σε κάθε αγώνα»

Για την μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, αλλά και την δύσκολη συνέχεια για τον Φοίνικα Σύρου μίλησε ο Γιάννης Ορφανός στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αντιμετωπίσατε κάποιους μικροτραυματισμούς που αποσυντόνισαν την ομάδα, όμως καταφέρατε κατά την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων να είναι όλοι καλά και η ομάδα να πάρει μια μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ…

«Το διάστημα που έμειναν ανενεργοί οι αθλητές λόγω πανδημίας ήταν πολύ μεγάλο, οπότε είναι λογικό να υπάρχουν κάποιοι τραυματισμοί κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Είμαι όμως χαρούμενος που καταφέραμε να τους ξεπεράσουμε σε μεγάλο βαθμό, να παρουσιαστούμε χωρίς απώλειες και να πάρουμε την πρόκριση»

Είδαμε μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο παιχνίδι της ομάδας. Ποιος είναι ο Φοίνικας τελικά;

«Ο τρόπος που εξελίχθηκε ο πρώτος αγώνας μας προβλημάτισε. Αναλύσαμε κάποια πράγματα έτσι ώστε στον δεύτερο αγώνα να παρουσιαστούμε πολύ πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Ο φετινός Φοίνικας είναι σίγουρα μια ομάδα με μεγάλη δυναμική»

Το προσεχές Σαββατοκύριακο ξεκινάει το πρωτάθλημα και έχοντας ήδη κατακτήσει τη συμμετοχή του ΑΟ Φοίνικα ΟΝΕΧ στα ημιτελικά του League Cup, τι προσδοκίες έχετε για τη συνέχεια και τους άλλους δύο θεσμούς της κατηγορίας;

«Είναι πολύ θετικό ότι γυρνάμε στο νησί με δύο νίκες και την πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup αλλά αυτό δεν πρέπει να μας καθησυχάσει καθόλου. Σκοπός μας είναι να παρουσιάζουμε βελτίωση σε κάθε αγώνα. Όπως έχω πει, στόχος μας είναι να μπορέσουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, όσο αφορά το πρωτάθλημα και να καταφέρουμε να είμαστε και στο final four του κυπέλλου»

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares