Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 20:53

Ράιτς: «Είναι μακρύς ο δρόμος, οι κόποι μας θα φανούν στο τέλος»

Ο Ιβάν Ράιτς μιλάει στο foinikasclub.gr για τις δυο νίκες που έφεραν την ομάδα στους «4» του Λιγκ Καπ.

Παρόλο που είχες κάποιους μικροτραυματισμούς κατάφερες και ενσωματώθηκες στην ομάδα την κατάλληλη στιγμή. Πως αισθάνεσαι που τελικά αγωνίστηκες και βοήθησες την ομάδα να τερματίσει πρώτη στον όμιλο;

«Ναι, υπήρχαν κάποια προβλήματα στους κοιλιακούς μύες και ήταν πραγματικά δύσκολο για μένα να μείνω εκτός της προετοιμασίας. Είχαμε κάποιες δυσκολίες συντονισμού στην ομάδα μας κατά την προετοιμασία, κάτι που φάνηκε στους φιλικούς αγώνες και που είναι φυσιολογικό, επειδή είμαστε νέα ομάδα και εξακολουθούμε να γνωριζόμαστε και να δενόμαστε ως σύνολο. Την στιγμή που έπρεπε παρουσιάσαμε τον χαρακτήρα μας και στο πρώτο παιχνίδι του League Cup αν και με κάποια προβλήματα στο παιχνίδι μας, καταφέραμε και κερδίσαμε ένα σκληρό αγώνα.

Με αυτή τη νίκη «σπάσαμε τον πάγο», και παίζοντας με τον Παναθηναϊκό δείξαμε όλες τις δυνατότητές μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να παίξω και να γίνω μέρος δύο εξαιρετικών νικών. Το επόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινά το πρωτάθλημα και έχουμε μέρες για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Το τελευταίο παιχνίδι πρέπει να είναι οδηγός για το δύσκολο δρόμο που έχουμε να διανύσουμε. Είναι μακρύς ο δρόμος αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και να κάνουμε οτι καλύτερο σε κάθε παιχνίδι. Οι κόποι μας θα φανούν στο τέλος. Είμαι αρκετά αισιόδοξος για αυτή τη σεζόν»

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares