Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 12:14

Απάντηση της Τ.Ε. Κυκλάδων σε δημοσίευμα που αφορά τον ΑΣ Ίου

Απάντηση στην ιστοσελίδα liberovolley σχετικά με δημοσίευση της για την επίσκεψη κλιμακίου προπονητών στην Ίο εξέδωσε η τοπική επιτροπή.

Αναλυτικά, η απάντηση και το δημοσίευμα:

Θα περίμενε κανείς σε ένα μπλοκ που το πρώτο συνθετικό έχει την λέξη libero και δεύτερο την λέξη volley να μπορεί οποιοσδήποτε να γράφει ελεύθερα την γνώμη του για το βόλεϊ με σκοπό την προβολή και την βελτίωσή του και όχι για να κάνει φθηνό χιούμορ προσβάλλοντας.

Δυστυχώς στην περίπτωση της μετάβασης του κλιμακίου των προπονητών στην Ίο η εντύπωση που δημιούργησε ο «Ροζ Πάνθηρας» από επτακόσια χιλιόμετρα μακριά είναι ότι οι προπονητές δεν ήξεραν που να φάνε φρέσκο ψάρι και πήραν ένα πρωί το πλοίο και ταξίδεψαν στην Ίο. Ωραίο ακούγεται σε όσους δεν γνωρίσουν, στην πράξη όμως πάσχει….

Για την ουσία και την αλήθεια λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής:

Το κλιμάκιο μετέβη στην Ίο μετά από αίτηση της Τοπικής Επιτροπής Κυκλάδων και την έγκριση της ΕΟΠΕ προκειμένου να βοηθήσουν και να ενθαρρύνουν την προσπάθεια που γίνεται σε ένα νησί που δεν έχει κλειστό γυμναστήριο κατάλληλο για αγώνες και χρησιμοποιεί μια αίθουσα που τους έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο προσωρινά. Όλους τους επίσημους εντός και εκτός έδρας αγώνες τους δίνει στις έδρες των ομάδων των υπολοίπων νησιών πληρώνοντας τα εισιτήρια πλοίων, τις διανυκτερεύσεις και τα φαγητά των παιδιών.

Εξάλλου για να πραγματοποιήσουν Γενική Συνέλευση ή εκλογές φιλοξενούν και αποζημιώνουν δικαστικό αντιπρόσωπο από τη Νάξο και για να συμπληρώσουν τις κάρτες υγείας των αθλητών και αθλητριών κάνουν το ίδιο με τον καρδιολόγο. Τα έξοδά τους λοιπόν (όπως άλλωστε και όλων των ομάδων των νησιών) είναι τεράστια και παρόλα αυτά συνεχίζουν να προσφέρουν στο άθλημα έχοντας και τρεις ομάδες. Εκτός αυτού η Ίος με την στήριξη της Luxurios διοργανώνει παγκόσμιο τουρνουά 1* και τουρνουά OPEN Beachvolley   Σε αυτό το νησί και σε αυτούς τους ανθρώπους που μαθαίνουν τα παιδιά βόλεϊ μετέβησαν οι προπονητές τέλη Σεπτεμβρίου παρακαλώ….και όχι τους θερινούς μήνες όπως παραπλανητικά αναφέρει το καρτούν σας….

Ας δούμε όμως και το πρόγραμμα.

Επτά το πρωί αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά και έφθασαν στην Ίο στις 1 το μεσημέρι. Όλο το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ ήταν στην κλειστή αίθουσα κάνοντας αυτό για το οποίο κλήθηκαν 

και την άλλη μέρα το πρωί επισκέφτηκαν το Δημοτικό σχολείο κάνοντας  προβολή στα παιδιά των δύο τελευταίων τάξεων. Το μεσημέρι πήραν το πλοίο της επιστροφής…..

      Έκαναν λοιπόν συνολικά έντεκα ώρες ταξίδι και παρέμειναν στο νησί 24 ώρες… προφανώς και έφαγαν όμως την επόμενη φορά  δεν θα το κάνουν για να μη στεναχωρήσουν όλους αυτούς που από τον καναπέ τους κρίνουν όσους εργάζονται…..

Το δημοσίευμα του liberovolley 

ΣΠΟΥΔΑΙΑ  εξόρμηση  της ...αναπτυξιακής ΕΟΠΕ στην μαγευτική Ϊο ...

Τι ανακάλυψαν θα το μάθουμε εν καιρώ .

Το σημαντικό είναι οτι η φώτο είναι εντός του γηπέδου και χωρίς να έχει φόντο τραπεζοκαθίσματα ταβέρνας όπως έκαναν στο παρελθόν και τίτποτα αστακούς να περπατάνε στα τραπέζια .

Μπράβο .

Ετσι για να μην λέμε ότι "έμαθα οτι υπάρχει μία καλή εκεί ...." και να μην ξέρει οτι στο διπλανό χωριό ενας τύπος έχει  δημιουργήσει (χωρίς μεταγραφες)  μία εξάδα με πιτσιρικες του 1.90 ....
Εκτός όμως απο τους θερινούς προορισμούς στα νησιά να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχει και η άλλη Ελλάδα που περιμένει να δείξει τα .....καλούδια της .

Αυτές η Αθήνα ακόμη δεν τις ανακάλυψε ....αντε κοπιάστε και προς τα εκεί ....

Ωραίες σούβλες -φημισμένες στην περιοχή έχει το χωριό !

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares