Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020 00:57

Πανναξιακός ΑΟΝ: Διαδικτυακή παρουσίαση και φιλικά

Ξεκίνησε σήμερα και επίσημα η νέα σεζόν για το πρωτάθλημα της volley League γυναικών με την ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ να βρίσκεται στον 2ο όμιλο και να μην έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω… ρεπό. Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου ολοκλήρωσε την περίοδο προετοιμασίας εν όψη της νέας σεζόν έχοντας ανανεωμένο ρόστερ και με την προσθήκη τριών αξιόλογων και πολλά υποσχόμενων ξένων αθλητριών.

Από την περσινή ομάδα παρέμενε η Ελένη Τόλλιου (ακραία) ενώ στην Νάξο επέστρεψε μετά από 3 χρόνια η Μαρία Οικονομίδου, αυτή τη φορά ως Διαγώνια. Με υποσχετική ενός έτους στον Πανναξιακό θα αγωνιστούν οι Έλλη Μανάϊ (ακραία), Κατερίνα Κογεράκη (Κεντρική) και η Θεοφίλη Χαμαλίδου (Κεντρική). Από τον Παναθηναϊκό μετακινήθηκαν στις Κυκλάδες οι Πέννυ Ρόγκα (Λίμπερο) και Έμιλυ Κωνσταντέλλου (Κεντρική) ενώ το ρόστερ για τις Ελληνίδες ολοκλήρωσαν η Πηνελόπη Παπαστεργίου (πασαδόρος) και Δώρα Μπούκουρα (λίμπερο). Οι τρείς ποιοτικές ξένες που επέλεξε ο προπονητής κ. Οικονόμου να ενισχύσουν την ομάδα είναι η Σέρβα πασαδόρος Άντζελα Βεσελίνοβιτς, η Βουλγάρα ακραία Σιμόνα Ντιμιτρόβα, και η Καναδή ακραία Βίκυ Σαβάρ.

Αλλαγή είχαμε και στα διοικητικά του σωματείου που μετά τις καλοκαιρινές εκλογές δημιουργήθηκε ένα ισχυρό σχήμα με παλαιούς και νέους παράγοντες της ομάδας με στόχο να οδηγήσουν τον Πανναξιακό ΑΟΝ και πάλι στις επιτυχίες και διακρίσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανναξιακός ΑΟΝ εκμεταλλευόμενος το ρεπό που έχει στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα φιλοξενήσει τις ΑΜΑΖΟΝΕΣ που και εκείνες έχουν ρεπό στον 1ο όμιλο. Οι δύο προπονητές Οικονόμου και Ατσιδάφτης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν για τελευταία φορά σε φιλικούς αγώνες προετοιμασίας τις δυνάμεις των ομάδων τους και παράλληλα να διατηρήσουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς τις αθλήτριες τους.

Οι ανεπίσημοι φιλικοί αγώνες είναι προγραμματισμένοι για το Σάββατο 10/10 στις 18:30 ενώ οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά την Κυριακή το πρωί στις 11:00, με τις ΑΜΑΖΟΝΕΣ να επιστρέφουν στην βάση τους την Κυριακή το βράδυ.

Δείτε την πρωτότυπη παρουσίαση των αθλητριών του Πανναξιακού ΑΟΝ (σ.σ. το προπονητικό τιμ προτίμησε να έχει ρόλο ... παρατηρητή) υπό την καθοδήγηση του Μπάμπη Ιωσηφίδη (σ.σ. ο άνθρωπος πίσω από κάθε δελτίο ενημέρωσης ή video ή τηλεοπτική παραγωγή της ομάδας εδώ και χρόνια) και την κάμερα του Δημήτρη Δεουδέ..

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares