Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 17:07

Αναβλήθηκαν λόγω ''Ιανού'' τα φιλικά του Πανναξιακού ΑΟΝ στην Αθήνα

Κάτι ο κορωνοϊός και τα μέτρα που έχουν κυρίαρχο ρόλο αυτή τη στιγμή στην Αττική, όπου όλες οι κινήσεις είναι υπό ... έλεγχο, κάτι ο Ιανός που έρχεται και η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ προχώρησε στην αναβολή του ταξιδιού της ομάδας βόλεϊ γυναικών στην Αθήνα για τα πρώτα φιλικά σήμερα και αύριο κόντρα σε ΑΟ Αιγάλεω και ΑΟ Μαρκόπουλου αντίστοιχα...

Οπως είναι αναμενόμενο οι διπλές προπονήσεις θα αντικαταστήσουν τους αγώνες σήμερα και αύριο ενώ η διοίκηση με ανακοίνωσή της ζητάει "συγνώμη" για την απρόσμενη όπως σημειώνει αλλαγή σχεδίων... Νησιωτικότητα βλέπετε...

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης αναφέρει:

“H διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ ανακοινώνει την αναβολή των φιλικών αγώνων προετοιμασίας που είχαν προγραμματιστεί για την Παρασκευή 18/9 και το Σάββατο 19/9 με ΑΟ Αιγάλεω και ΑΟ Μαρκόπουλο αντίστοιχα.

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες και τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που βρίσκονται σε εξέλιξη και με τις προβλέψεις να αναφέρουν ότι θα κορυφωθούν τις επόμενες ώρες μας ανάγκασαν να αναβάλουμε το προγραμματισμένο μας ταξίδι στην Αθήνα για λόγους ασφαλείας.

Με έντονο το αίσθημα ευθύνης, ζητούμε συγνώμη από τα δύο ιστορικά σωματεία για την έκτακτη και απρόσμενη αλλαγή σχεδίων και ακύρωση των προγραμματισμένων φιλικών”.

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares