Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 20:48

Κοντά στο Φιλώτι ο Γιώργος Δερμάτης, παρουσία έκπληξη στην προπόνηση της ομάδας

Μία ευχάριστη επίσκεψη από τον Γιώργο Δερμάτη, τον προπονητή που τους δίδαξε το βόλεϊ δέχθηκαν οι αθλήτριες του ΑΜΣ Φιλωτίου κατά την διάρκεια της χθεσινής τους προπόνησης στην αίθουσα του ΕΠΑΛ Φιλωτίου.

Μπορεί ο έμπειρος τεχνικός να ανέλαβε φέτος τα ηνία του ΠΑΟ στη volley league γυναικών, όμως ο ίδιος δεν ξεχνά, ούτε εγκαταλείπει τα κορίτσια του. Άλλωστε για όσους γνωρίσουν η σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω από αυτή του προπονητή και του αθλητή, αφού πολλά από τα κορίτσια έχουν μεγαλώσει την τελευταία τετραετία στα χέρια του.

Χθες λοιπόν, ο κ. Δερμάτης, έκανε την επίσκεψη του στο Φιλώτι, όπου εκτός από τις παίκτριες του, συναντήθηκε και με τα μέλη της διοίκησης που είναι υπεύθυνοι του τμήματος. 

Όπως τονίζουν οι δύο πλευρές, η απουσία του Γιώργου Δερμάτη, δεν επηρεάζει στο απόλυτο την σχέση και την σύνδεση του με την ομάδα που αποτελεί δημιούργημα του.

Μάλιστα, ο έμπειρος κόουτς, διατηρεί άψογες σχέσεις με τον προπονητή Θανάση Κατσιγιάννη, με τον οποίο είχε εκτενέστατη συζήτηση ενημερώνοντας τον για όλα τα θέματα που αφορούν στη λειτουργία των τμημάτων, αλλά και τις παίκτριες που απαρτίζουν τα αγωνιστικά τμήματα. Ο κ. Κατσιγιάννης από την πλευρά του δείχνει να εκτιμά την στήριξη του Γιώργου Δερμάτη και αναμένεται μία άψογη συνεργασία των δύο ανδρών στον σύλλογο.

 

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares