Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 12:11

Στηρίζει και φέτος τον ΑΟ Θήρας η εταιρεία ''ΚΑΥΚΑΣ''

Ακόμα ένας σημαντικός χορηγός θα είναι ανάμεσα σε αυτούς που θα στηρίξουν την προσπάθεια του ΑΟ Θήρας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση:

Ανανέωση συνεργασίας με την εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε στους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας μας, οτι η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ που κατέχει ηγετική θέση στο χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και λύσεων διαχείρισης ενέργειας στην Ελληνική αγορά, έχοντας στηρίξει για αρκετά χρόνια γενναιόδωρα τον Α.Ο. Θήρας, ανανέωσε τη συνεργασία μας και θα είναι μαζί μας και τη φετινή αγωνιστική περίοδο!

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Θήρας ευχαριστούμε θερμά κι απο καρδιάς την εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ και ιδιαιτέρως τον αγαπητό κύριο Νίκο Καυκά, που ανταποκρίθηκε με γενναιοδωρία και φέτος στην πρόσκλησή μας, συνεχίζοντας να ενισχύει με την εμπιστοσύνη του την ομάδα μας.

Η ΚΑΥΚΑΣ κατέχει την ηγετική θέση στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας στην Ελληνική αγορά, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μία από τις πιο δυναμικά και ραγδαία αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες των τελευταίων ετών.

Μέσα από το σύγχρονο δίκτυο των καταστημάτων της εταιρίας, τα εξειδικευμένα τμήματα Πωλήσεων Β2Β, Φωτισμού, ICT, Ενεργειακών Λύσεων, Βιομηχανίας & Ναυτιλίας, Διαχείρισης Έργων, και τις 2 μονάδες κατασκευής Ηλεκτρικών Πινάκων, η ΚΑΥΚΑΣ προσφέρει μία μεγάλη γκάμα καινοτόμων προϊόντων και λύσεων προς τους πελάτες της. Με την παράλληλη προσέγγιση B2B και B2C πελατών, απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα πελατών, από ηλεκτρολόγους και μεγάλες τεχνικές εταιρείες, μηχανικούς, έως και τον ιδιώτη-τελικό χρήστη.

Η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ έχει προσφέρει μεγάλη υποστήριξη στο όραμά μας για την ανάπτυξη και καλλιέργεια του αθλητισμού στη Σαντορίνη, καθώς και για μια ακόμη επιτυχημένη πορεία του Α.Ο. Θήρας την Α1 Εθνική κατηγορία.

Αγαπητέ κύριε Καυκά, ως Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας σας ευχαριστούμε θερμά για την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας και την μέχρι σήμερα απλόχερη υποστήριξή σας στις προσπάθειές μας για την εδραίωση και διατήρηση του αθλητισμού στο νησί μας.

Για το Δ.Σ. Α.Ο. Θήρας

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares