Σάββατο, 03 Μαρτίου 2012 22:51

«Ήταν θέμα χρόνου...»

zalmas-neofytos 12

Ο Νίκος Νεόφυτος (δεξιά στη Φώτο) και ο Νίκος Ζαλμάς (αριστερά) δήλωσαν στο volleynews.gr μετά την αναμέτρηση στο Βραχάτι όπου η ομάδα της Σύρου νίκησε τον Παμβοχαϊκό 3-0:...

Ο Νίκος Νεόφυτος είπε: William Hill Sports

 

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αυτοί πρέπει να μιλάνε μέσα και έξω από το γήπεδο. Μετά την ήττα από τη Λαμία είχα πει πως οι παίκτες μου νευρίασαν. Ηταν θέμα χρόνου να βγει η δουλειά μας στο γήπεδο. Η ομάδα έχει φορμαριστεί κι ελπίζω αυτό το φορμάρισμα να μας βοηθήσει και στο κύπελλο. Κρατάμε χαμηλούς τόνους. Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Η 3η θέση πιθανότατα να μας φέρει πάνω στον Ολυμπιακό αλλά για την ώρα σκεφτόμαστε το κύπελλο»

Ο Νίκος Ζαλμάς είπε:

«Δεν ήταν μόνο η απουσία του Ντουσάρμ αλλά το ότι βρεθήκαμε σε κακή μέρα που τίποτα δεν μας πήγε καλά. Δεν λειτούργησε η υποδοχή και δεν πιέσαμε στο σερβίς. Δεν κάναμε καθόλου καλό παιχνίδι σήμερα κι ο Φοίνικας κέρδισε δίκαια. Εμείς μπαίνουμε πλέον στη διαδικασία των πλέι οφ και αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο προφυλάξαμε τον Ντουσάρμ, αφού έχουμε μπροστά μας και το Κύπελλο».

William Hill Sports

Ο Τόμισλαβ Ντόκιτς του Φοίνικα δήλωσε:

«Θα ήθελα να παίξω κόντρα στον Ντουσάρμ, αφού είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά θα έχουμε την ευκαιρία στα πλέι οφ. Η νίκη μας δεν ήταν τόσο εύκολη όσο φαινόταν, αφού προσπαθήσαμε πολύ μέσα στο γήπεδο».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares