Σάββατο, 03 Μαρτίου 2012 22:24

Ο νικητής του ''ΝΤΕΡΜΠΙ'' (photos)...

PANNAXIAKOS-FILIA

Επιβλητική νίκη του Πανναξιακού επί της Φιλίας στο μεγάλο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Α2 Γυναικών.

William Hill Sports Οι Ναξιώτισσες παίζοντας Βόλεϊ υψηλού επιπέδου, μετέτρεψαν το Ντέρμπι σε περίπατο, απέναντι στη μέχρι σήμερα πρωτοπόρο Φιλία και με κορυφαίες τις Τοτσίδου-Μπορίσοβα έφτασαν σε μία εύκολη νίκη με 3-0 σετ (25-16, 25-19, 25-18).

Μάλιστα η ομάδα των Τουρσούγκα-Δερμάτη δεν φάνηκε να απειλείτε σε κανένα σημείο του αγώνα, απέναντι στην Φιλία, η οποία κάτω και από την πίεση του κόσμου (κατέκλισε και πάλι τις εξέδρες του Γυμναστηρίου της Νάξου), δεν μπόρεσε να λειτουργήσει σωστά σε κανένα σημείο του ματς. Μάλιστα οι φιλοξενούμενες με την Καλατζίεβα να διασώζετε από την σημερινή τους εμφάνιση, έφτασαν δύο φορές (1ο και 3ο σετ) στην ισοφάριση (8-8, 11-11) αλλά η ανωτερότητα και η αποτελεσματικότητα του Πανναξιακού ΑΟΝ δεν τις άφησε να κάνουν κάτι καλύτερο.

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ με αυτή του τη Νίκη μπορούμε να πούμε ότι ξεκαθαρίζει πλέον την 3η θέση του ομίλου και μπαίνει σε τροχιά καταδίωξης της Φιλίας για την 2η. Από την άλλη πλευρά η Φιλία με αυτή την ήττα μένει 2η στον Βαθμολογικό πίνακα μετά και από τη νίκη των Τραχώνων στην Πάτρα.

Συνθέσεις

Πανναξιακός ΑΟΝ (Τουρσούγκας-Δερμάτης): Γιακούμπ, Μάρκου, Φάρκωνα, Καπαρέλη, Σκούνα, Απειρανθίτου, Μπορίσοβα, Λαγουδάκη, Τοτσίδου, Σέργη.

Φιλία (Οικονόμου): Σχετάκη, Χανιώτη, Καραγιαννίδου, Δασκαλοπούλου, Σπυριδάκη, Σιώρη, Πλατανιοότου, Νικολαϊδη, Θύνο, Καλαϊντζίεβα, Παπαγιάννη, Δήμο.

Ακολουθεί βίντεο από τον αγώνα, καθώς και δηλώσεις προπονητών



Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « «Ήταν θέμα χρόνου...» Κούρσεψαν και το Βραχάτι… »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares