Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 20:44

Μπήκε στο κλειστό ''Δ. Περιστεράκης'' ο Πανναξιακός ΑΟΝ

Με καθυστέρηση μίας εβδομάδας πάτησαν στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου Νάξου τα κορίτσια του Απόστολου Οικονόμου και πλέον περνάνε σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Και ενώ οι εργασίες στο κλειστό γήπεδο συνεχίζονται ώστε να αποκτήσει νέα όψη και να γίνουν κάποιες απαραίτητες επισκευές, ο Πανναξιακός ΑΟΝ και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του σωματείου την Δευτέρα 31 Αυγούστου μπήκε στο παρκέ και ο προπονητής πλέον “πονοκεφαλιάζει” πως θα καλύψει τον χαμένο χρόνο προετοιμασίας με δεδομένο ότι το φετινό πρωτάθλημα ξεκινά αρκετά νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές.

Την ίδια ανυπομονησία με τον προπονητή είχαν και οι αθλήτριες καθώς απείχαν από το αγαπημένο τους άθλημα σχεδόν έξι μήνες μετά την διακοπή από την πανδημία του covid-19.

O προπονητής κ. Απόστολος Οικονόμου με τους βοηθούς του Νίκο Κατικά, Οδυσσέα Κοντόπουλο και τον φυσιοθεραπευτή Παναγιώτη Καρβουνίδη είναι οι “τέσσερις σωματοφύλακες” που έχουν αναλάβει να προετοιμάσουν τις αθλήτριες του Πανναξιακού ΑΟΝ για το δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της σεζόν 2020-2021 ενώ ο άνθρωπος κλειδί είναι η γενική αρχηγός Σοφία Βασιλάκη που σε συνεργασία με το Δ.Σ. του σωματείου φροντίζουν για την καλή και εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.

Το παρών στην “επίσημη πρώτη” της γυναικείας ομάδας έδωσαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Καφούρος Μανώλης, Μαργαρίτης Νίκος και Μπάμπης Ιωσηφίδης για να παρακολουθήσουν την προπόνηση.

Πανναξιακός ΑΟΝ

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares