Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020 15:46

ΑΟ Θήρας: Το ευχαριστώ στην εταιρία VITA EPSILON

Ακόμα ένας πολύτιμος χορηγός συνεχίζει να στηρίζει και τη φετινή σεζόν την προσπάθεια που κάνει ο ΑΟ Θήρας.

Ο λόγος για την εταιρία VITA EPSILON, την οποία μέσω ανακοίνωσης της ευχαριστεί η ομάδα της Σαντορίνης:

Η εταιρεία VITA EPSILON, που είναι μαζί μας απο τη δημιουργία του Α.Ο. Θήρας συνεχίζει τη συνεργασία μας!

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε στους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας μας, οτι η εταιρεία VITA EPSILON Premium Foods που εδρεύει στην Μεσαριά και έχει στηρίξει γενναιόδωρα τον Α.Ο. Θήρας απο την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του, ανανέωσε τη συνεργασία μας και θα είναι μαζί μας και τη φετινή αγωνιστική περίοδο ως μεγάλος μας χορηγός!

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Θήρας ευχαριστούμε θερμά κι απο καρδιάς την αγαπητή και δυναμική εταιρεία και ιδιαιτέρως τους αγαπητούς μας φίλους και συνοδοιπόρους, Ρούλα και Στράτο, που απο την πρώτη στιγμή δημιουργίας της ομάδας μας, ανταποκρίθηκαν με γενναιοδωρία και χαρά στην πρόσκλησή μας, συνεχίζοντας και φέτος, για 7η συνεχόμενη χρονιά, να ενισχύουν με την εμπιστοσύνη τους την ομάδα μας, ανταποκρινόμενοι πάντοτε θετικά, χωρίς να μας έχουν ποτέ αρνηθεί, σε οτι τους έχουμε ζητήσει.

Αναμφίβολα, η VITA EPSILON Premium Foods, η εταιρία που πρωτοστάτησε και πρωτοπορεί στο χώρο της με τα ιδιαίτερα και ποιοτικά της προιόντα και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της απο την εμφάνισή της στη Σαντορίνη, έχει προσφέρει στην ομάδα μας σημαντική βοήθεια και υποστήριξη.

VITA EPSILON, Ρούλα και Στράτο, σας ευχαριστούμε θερμά κι απο καρδιάς για την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας και για το οτι απο την πρώτη στιγμή αναγνωρίσατε τις προσπάθειές μας, υποστηρίζοντας τους στόχους και το όραμά μας για την ανάπτυξη και καλλιέργεια του αθλητισμού στη Σαντορίνη, καθώς και για μια ακόμη επιτυχημένη πορεία του Α.Ο. Θήρας την Α1 Εθνική κατηγορία.

VITA EPSILON, Ρούλα και Στράτο, σας ευχαριστούμε πολύ και σας θεωρούμε οικογένειά μας !!

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares