Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 13:17

Μπαίνει νέος ισχυρός ''συμπαίκτης'' στον ΑΟ Θήρας

Ο ΑΟ Θήρας, αποτελώντας ένα από τα ισχυρά brand name του Ελληνικού βόλεϊ έχει δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια ισχυρούς χορηγούς, με πρόσφατο παράδειγμα αυτό της ''AEGEAN AIRLINES''.

Εταιρίες οι οποίες είναι πρωταθλητές στους χώρους όπου δραστηριοποιούνται προσφέρουν σημαντική στήριξη προς τον σύλλογο και παράλληλα μέσα από αυτό αναγνωρίζουν το έργο που προσφέρει στην τοπική κοινωνία και γενικότερα στο Ελληνικό βόλεϊ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ακόμη μία μεγάλη συνεργασία που θα προκαλέσει αίσθηση στον κόσμο του βόλεϊ και όχι μόνο. Ο νέος συμπαίχτης του ΑΟ Θήρας θα κατέχει περίοπτη θέση, αφού αναμένεται να είναι ο κεντρικός χορηγός στις φανέλες της γυναικείας ομάδας. 

Πρόκειται για την κορυφαία εταιρία στο είδος της σε όλη την Ελλάδα και από τις μεγαλύτερες στα Βαλκάνια. Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας, παρά το γεγονός ότι βιώνουμε δύσκολες εποχές, η ανταπόκριση που υπάρχει από μεγάλες επιχειρήσεις είναι μεγάλη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο ΑΟ Θήρας δουλεύει αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες πάνω στο κομμάτι του marketing κάτι που ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο τη θέση του.

Κάποιοι από τους χορηγούς του ΑΟ Θήρας:

2020-08-12_7_27d13.jpg

2020-08-12_8_34434.jpg

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares