Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 13:53

Ο Παναγιώτης Καρβουνίδης φυσικοθεραπευτής στον Πανναξιακό ΑΟΝ

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Παναγιώτη Καρβουνίδη στη θέση του φυσικοθεραπευτή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με τον Παναγιώτη Καρβουνίδη ως φυσικοθεραπευτή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του σωματείου μας.

Ο 29χρονος (07.09.1991) Παναγιώτης Καρβουνίδης έχει εργαστεί ως φυσικοθεραπευτής στα σωματεία του Μακεδονικού στην Θεσσαλονίκη, στον Εθνικό Ν. Αγιονερού στο Κιλκίς, στη ΠΑΕ Απόλλων Πόντου (Καλαμαριάς) και την τελευταία σεζόν (2019-2020) στον Α.Σ. Άνω Μεράς στην Μύκονο έχοντας αποκτήσει αρκετή εμπειρία ώστε να υποστηρίξει το νευραλγικό αυτό πόστο στο σύλλογό μας.

Ο Παναγιώτης Καρβουνίδης έχει αποφοιτήσει από το “Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης” στο τμήμα φυσικοθεραπείας ενώ στη συνέχεια επέκτεινε τις γνώσης σε:

– Πρόληψη και αντιμετώπιση αθλητικών τραυματισμών
– Ανθρώπινη ανατομία
– Φυσιολογία
– Μυοσκελετικοί τραυματισμοί
– Νευρολογικές καταστάσεις

Παράλληλα με τις σπουδές του, έχει παρακολουθήσει μαθήματα ναυαγοσωστικής (εργάζεται ως ναυαγοσώστης τους θερινούς μήνες) και είναι πιστοποιημένος στις πρώτες βοήθειες και στην χρήση ηλεκτρονικού απινιδωτή (AED)

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Εκ του Γραφείου Τύπου του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

welcome-new_01ef9.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares