Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 23:22

Αποχή από την Ευρώπη φέτος για τον ΑΟ Θήρας

Μετά από τρεις Ευρωπαϊκές παρουσίες ο ΑΟ Θήρας αναγκάζεται λόγω τον καταστάσεων να απαρνηθεί τη φετινή του συμμετοχή στο CEV Cup.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ομάδας ήταν αρχικά θετικοί για τη συμμετοχή της ομάδας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως μετά από ώριμη σκέψη και οριακή ψηφοφορία αποφασίστηκε τελικά ο ΑΟ Θήρας να επικεντρωθεί φέτος στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως χαρακτηριστικά λένε στη Σαντορίνη, η πανδημία και η αβεβαιότητα δεν αποτελεί καλό σύμβουλο για να λάβει κάποιος μία τόσο σοβαρή απόφαση που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η προθεσμία της CEV έληγε χθες 1η Αυγούστου και καμία ομάδα από την Ελλάδα δεν δήλωσε συμμετοχή στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Έτσι μετά από πολλά χρόνια δεν θα υπάρξει καμία ανδρική ομάδα στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα Παναθηναϊκός-Champions League, Ολυμπιακός-CEV Cup, ΠΑΟΚ και Φοίνικας Σύρου-Challenge Cup .

Ίδια εικόνα και στις γυναίκες με Ολυμπιακό-CEV Cup,  Παναθηναϊκό-Challenge Cup, Θέτιδα Βούλας- Challenge Cup να μην δηλώνουν συμμετοχή. Μοναδική ελπίδα ο ΑΟ Θήρας που θα αγωνίζονταν στο CEV Cup και ακόμα δεν έχει αποφασίσει επίσημα τι θα κάνει καθώς έχει ακόμα λίγες ημέρες. 
Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares