Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020 20:33

Απέκτησε την κεντρική Θεοφίλη Χαμαλίδου ο Πανναξιακός ΑΟΝ

“Από την πρώτη στιγμή που ο προπονητής κ. Οικονόμου μου είπε για το ενδιαφέρον της ομάδας, ήμουν αισιόδοξη για την επιλογή μου, είμαι σίγουρη πως φέτος όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πετύχει η ομάδα τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση” δήλωσε η Θεοφίλη Χαμαλίδου, η νεαρή αθλήτρια που συμπληρώνει το ρόστερ της ομάδας της Νάξου για τη νέα σεζόν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Θεοφίλη Χαμαλίδου για την αγωνιστική σεζόν 2020-21.

Γεννημένη στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης στις 25.3.1999, η Θεοφίλη Χαμαλίδου έχει ύψος 187cm και θα αγωνίζεται ως Κεντρική.

Η 21χρονη αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της στον Α.Ο. Καβακλιωτών το 2015 και έκτοτε ανήκει στον Αίαντα Εύοσμου.

Ευχαριστούμε την διοίκηση του ΑΠΣ Αίας για την συνεργασία και την παραχώρηση της αθλήτριας για μία σεζόν στο σύλλογο μας.

Καλωσορίζουμε την Θεοφίλη Χαμαλίδου στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΝ, η η Θεοφίλη Χαμαλίδου δήλωσε στο paon.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι στον Πανναξιακό την επόμενη σεζόν. Από την πρώτη στιγμή που ο προπονητής κ. Οικονόμου μου είπε για το ενδιαφέρον της ομάδας, ήμουν αισιόδοξη για την επιλογή μου.

Γνωρίζω τον σύλλογο και ξέρω ότι κάθε χρόνο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο έχοντας πάντα αξιόλογο σύνολο, μεγάλες επιτυχίες, και είμαι σίγουρη πως φέτος όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πετύχει η ομάδα τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση.

Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά τον προπονητή κ. Οικονόμου για την επιλογή του, την διοίκηση του Πανναξιακού για την εμπιστοσύνη τους αλλά και την διοίκηση του Αίαντα που συνεργάστηκαν με τους ανθρώπους της Νάξου ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή μου.

Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους με υγεία και να καταφέρουμε να παίξουμε σε γήπεδα γεμάτα από κόσμο έχοντας ξεπεράσει την πανδημία του κορονοϊού“.

welcome-xamalidou_3e129.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares