Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 23:16

Ναξιώτισσα η Δώρα Μπούκουρα

“Να ξεπεράσουμε σύντομα την πανδημία και να αγωνιζόμαστε και πάλι σε γεμάτα από κόσμο, γήπεδα” δήλωσε η Δώρα Μπούκουρα, η νεαρή αθλήτρια που συμπληρώνει το ρόστερ της ομάδας της Νάξου για τη νέα σεζόν.

Η 21χρονη αποτελεί το 6ο μεταγραφικό απόκτημα της τρέχουσας περιόδου, μέτα τις Οικονομίδου, Ρόγκα, Παπαστεργίου, Κωνσταντέλλου και Βεσελίνοβιτς και μάλιστα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο ως λίμπερο όσο και ως ακραία.. Δίπλα δε στην Πέννυ Ρόγκα και υπό τις οδηγίες του Απόστολου Οικονόμου, είναι δεδομένο ότι θα βελτιώσει κατά πολύ την απόδοσή της, έχοντας μάλιστα εμπειρία από την μεγάλη κατηγορία παίζοντας με την Κόρνθο...

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης από τον Πανναξιακό ΑΟΝ (paon.gr) αναφέρει τα εξής:

"Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Δώρα Μπούκουρα για την αγωνιστική σεζόν 2020-21. Γεννημένη στην Κόρινθο στις 11.8.1999, η Δώρα Μπούκουρα έχει ύψος 170cm και θα αγωνίζεται ως Λίμπερο αλλά και ως ακραία. Η 21χρονη αθλήτρια έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Γ.Σ. Άργους, στον Α.Σ.Π. Κόρινθος, ενώ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν για τον Μεσσηνιακό. Καλωσορίζουμε την Δώρα Μπούκουρα στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΝ, η η Δώρα Μπούκουρα δήλωσε στο paon.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που τη φετινή χρονιά θα είμαι μέλος της ομάδας του Πανναξιακού, μιας ομάδας που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε υψηλό επίπεδο πρωταθλητισμού και έχει τόσες τόσες διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή κ. Οικονόμου που με εμπιστεύτηκαν, θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξια των προσδοκιών τους. Ελπίζω να ξεπεράσουμε σύντομα την κρίση της πανδημίας του κορονοϊού και θα αγωνιζόμαστε και πάλι σε γεμάτα από κόσμο, γήπεδα. Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, να κατακτήσουμε τους υψηλούς στόχους της ομάδας”.

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares