Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 12:17

''Σούπερ'' Αμερικανίδα η αντικαταστάτρια της Μπρίνκμαν στον ΑΟ Θήρας

Η επίσκεψη του Κώστα Παπαδόπουλου στο νησί έχε βάλει τον προγραμματισμό του ΑΟ Θήρας στο τελευταίο στάδιο, όπου μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνεται το κλείσιμο του ρόστερ.

Έπειτα από το πράσινο φως που άναψε ο Κώστας Παπαδόπουλος, οι διοικούντες του ΑΟ Θήρας έκλεισαν μία σπουδαία μεταγραφή, που θα αποτελέσει την αντικαταστάτρια της Ανίκα Μπρίνκμαν.

Η ποιότητα της Μπρίνκμαν ανέβασε τον πήχη ψηλά όσο αφορά τη θέση της ακραίας, αφού η Γερμανίδα είχε σπουδαία απόδοση και οι ικανότητες της απαιτούν η παίκτρια που θα αποκτηθεί να την αντικαταστήσει επάξια.

Όσο αφορά την αντικαταστάτρια της, πρόκειται για Αμερικανίδα με «βαρύ βιογραφικό», η απόκτηση της οποία θα κάνει αίσθηση και θα συζητηθεί. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ήδη υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η ανακοίνωση.

Η Αμερικανίδα δεν θα είναι η μοναδική ξένη που θα έρθει στη Σαντορίνη, καθώς και η θέση της πασαδόρου θα καλυφθεί από το εξωτερικό. Μάλιστα στον ΑΟ Θήρας εξετάζουν προσεκτικά τις επιλογές τους για να καταλήξουν σε μία αθλήτρια που θα κάνει τη διαφορά.

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση της ομάδας θέλει να κινηθεί με χαμηλούς τόνους, μακριά από φανφάρες ώστε να χτιστεί μία ομάδα με ουσία και αποτελεσματικότητα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares