Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020 13:16

Και επίσημα κάτοικος Νάξου η Πέννυ Ρόγκα

“Χαρούμενη για την επιλογή μου να έρθω στον Πανναξιακό, θα δώσω το 100% του εαυτού μου να πετύχουμε τους στόχους μας” δήλωσε η Πέννυ Ρόγκα, η έμπειρη αθλήτρια που που θα δυναμώσει το ρόστερ της ομάδας της Νάξου για τη νέα σεζόν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Πέννυ Ρόγκα για την αγωνιστική σεζόν 2020-21.

Γεννημένη στην Θεσσαλονίκη στις 4.7.1987,  η Πέννυ Ρόγκα έχει ύψος 167cm και θα αγωνίζεται ως λίμπερο. Η 33χρονη έμπειρη αθλήτρια έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Εαρινό, Ολυμπιακό, Άρτεμις Κορυδαλλού, Ηρακλή Κηφισιάς, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ενώ έχει υπάρξει για αρκετά χρόνια και μέλος της Εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών.

Καλωσορίζουμε την Πέννυ Ρόγκα στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΝ, η η Πέννυ Ρόγκα δήλωσε στο paon.gr:

“Είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον είμαι μέλος της ομάδας του Πανναξιακού. Ευχαριστώ τον προπονητή κ. Οικονόμου και τους ανθρώπους της διοίκησης που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου για την νέα χρονιά.

Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία, χωρίς τραυματισμούς και με σκληρή δουλειά να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσει η ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να βοηθήσω τα μέγιστα την ομάδα.

Καλή σεζόν σε όλους!”.

welcome-new-rogka_f8782.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares