Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 18:21

Ολοκληρώθηκε η χρονιά για τις κορασίδες και τις παγκορασίδες του Α.Ο. Θήρας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν παρά τη δύσκολη φετινή συγκυρία οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων των ακαδημιών του Α.Ο. Θήρας, δηλαδή των ομάδων των κορασίδων και παγκορασίδων.

Τη φετινή τελευταία προπόνηση παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του Α.Ο. Θήρας Γιώργος Σκοπελίτης, ο Αντιπρόεδρος Ανδρέας Πατηνιώτης και ο Γενικός Αρχηγός Γιώργος Παπαγιάννης, οι οποίοι συνεχάρησαν τις αθλήτριες για τη σκληρή δουλειά τους και τους ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι, ανανεώνοντας το αθλητικό ραντεβού για το Σεπτέμβρη.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας, ο Πρόεδρος κ. Σκοπελίτης συνεχάρει τις αθλήτριες για τις προσπάθειες και επιτυχίες τους, τις προπονήτριες κυρίες Νίκη Μουντάκη, Μαρίλια Κυλικά και Άρτεμις Σκορδίλη για τον επαγγελματισμό και την προσφορά τους, καθώς και τον έφορο των ακαδημιών κ. Γιώργο Αρβανίτη για τη συνέπεια και μέριμνά του στην κάθε ανάγκη των ομάδων μας.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας ευχαριστεί επίσης τους γονείς των αθλητριών των ακαδημιών του για την υποστήριξή τους καθώς και όλους όσους συμπαραστέκονται στην ομάδα και τις ακαδημίες της στις οποίες αθλούνται περισσότερα από 150 παιδιά.

Σας ευχαριστούμε όλους και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares