Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 16:48

Οριστικά σε δύο ομίλους το πρωτάθλημα της Volleyleague Γυναικών

Οριστικοποιήθηκε τελικά αυτό που υπήρχε εδώ και καιρό σαν πληροφορία καθώς το πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών για τη σεζόν 2020-2021 θα πραγματοποιηθεί σε δύο ομίλους!

Του Αντώνη Κοραή

Η Ε.Ο.ΠΕ δημοσίευσε την Παρασκευή 3/7 τη Γενική προκήρυξη των Πρωταθλημάτων για την αγωνιστική χρονιά που έρχεται αλλά χωρίς να γνωρίζουμε το σύστημα διεξαγωγής, κάτι που βγήκε στον "αέρα" τη Δευτέρα 6/7, με την Συμπληρωματική προκύρηξη.

Παρά τις ενστάσεις αρκετών ομάδων και όχι μόνο, για την εφαρμογή αυτού του φορμάτ, τελικά υπερίσχυσε η πρόταση που είχε πέσει στο τραπέζι για πρωτάθλημα με όμιλους.

Αυτό που απομένει είναι να μάθουμε με ποιο κριτήριο θα χωριστούν οι ομάδες αλλά και πως θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα μετά το τέλος της Α΄φάσης.

Οι σύλλογοι που έχουν δικαίωμα συμμετοχής αυτή τη στιγμή είναι δεκατρείς και είναι οι εξής : ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΠΣ ΑΙΑΣ, ΑΟΝ ΑΜΑΖΟΝΕΣ, ΑΣ ΑΡΗΣ, ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, ΑΣΠ ΘΕΤΙΣ, ΑΟ ΘΗΡΑΣ, ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ.

Σύμφωνα με όσα γράφει όμως η Γενική προκύρηξη, o αριθμός των ομάδων δύναται να αυξηθεί έως δέκα τέσσερις (14), εφόσον με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ, η οποία θα ανακοινωθεί με την Ειδική Προκήρυξη του πρωταθλήματος, χορηγηθεί Κάρτα Ελεύθερης Συμμετοχής (wild card).

Η ομάδα που ακούγεται πως θα πάρει τη wild card είναι η Λαμία, που μάλιστα έχει προχωρήσει και σε συμφωνίες με αθλήτριες που αγωνίστηκαν πέρσι στη μεγαλύτερη κατηγόρια και αυτό που μένει είναι αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες!

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares