Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020 09:12

Αναχωρεί για Πειραιά ο Φοίνικας, δηλώσεις Βελούδη

Το μεσημέρι της Κυριακής 28 Ιουνίου θα αναχωρήσει από τη Σύρο ο Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ με σκοπό να ταξιδέψει για τον Πειραιά ενόψει των αγώνων της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ. Οι συριανοί την Τρίτη 30 Ιουνίου στον πρώτο τους αγώνα θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (30/6, 19.00, ΕΡΤ).

Όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Ορφανού εκτός φυσικά του Αργεντινού Χοσέ Λουίς Πέπε Γκονζάλες ο οποίος θα είναι και ο μόνος που θα απουσιάσει σε σχέση με τους αγώνες της κανονικής περιόδου.

Ο λίμπερο της ομάδας του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ Σπύρος Βελούδης μιλησε στην επίσημη σελίδα του Φοίνικα ΟΝΕΧ για τα ημιτελικά με τον Ολυμπιακό:

«Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής, έχουμε επιστρέψει εδώ και ένα μήνα όλη η ομάδα στο νησί για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν της φετινής Βόλεϊ Λιγκ. Θεωρώ πως η εποχή βοηθάει την διάθεση μας. Καλοκαίρι σε νησί είναι ότι καλύτερο για έναν αθλητή, έστω και αν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Έχουμε καλή διάθεση και ψυχολογία και θα πάμε στα παιχνίδια με στόχο το καλύτερο».

Υπάρχει τύχη απέναντι στον πανίσχυρο Ολυμπιακό;

«Νομίζω πως έχουμε πιθανότητες πρόκρισης. Χωρίς άγχος θα πάμε στα παιχνίδια για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Από τα λίγα πρωταθλήματα που συνεχίζονται μετά τον Κορονοϊό. Αυτό θεωρείς είναι καλό ή κακό;

«Από τη μια είναι καλό. Θα ήταν άσχημο για κάθε αθλητή να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου μισό χρόνο. Είναι καλό που επανήλθαμε. Από την άλλη… έχει σίγουρα και μεγάλα ρίσκα αυτή η απόφαση. Εμείς πάντως είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το νησί και την ομάδα».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares