Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 21:07

Οι 18 υποψήφιοι στις εκλογές του Πανναξιακού ΑΟΝ

Από πολλές νέες παρουσίες και μέλη που θα θέσουν για πρώτη φορά υποψηφιότητα, αλλά και εμπειρότερους διοικητικούς απαρτίζεται το ψηφοδέλτιο των αυριανών εκλογών του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Το δελτίο τύπου του συλλόγου:

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ πραγματοποιεί την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του σωματείου.

Όπως αποφασίστηκε στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου ο σύλλογος προσέρχεται ξανά σε εκλογές σύμφωνα με τις οδηγίες της Γ.Γ.Α. όπου είναι πλέον υποχρεωτική η παρουσία δικαστικού εκπροσώπου.

Το ψηφοδέλτιο που έχει σχηματιστεί είναι ένα από τα ισχυρότερα που έχουν γίνει στην ιστορία του σωματείου, ένα ψηφοδέλτιο που αποτελείται από 18 υποψηφίους.

Έμπειροι παράγοντες με γνώση αλλά και φρέσκα νέα πρόσωπα με όρεξη για προσφορά στον αθλητισμό του νησιού συνυπάρχουν με κοινό σκοπό ώστε ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ να παραμείνει το στολίδι των Κυκλάδων και μία ισχυρή δύναμη στον χώρο της πετοσφαίρισης.

Κοινή επιθυμία όλων των υποψηφίων είναι η μεγάλη προσέλευση των φίλων του αθλητισμού στην εκλογική διαδικασία όπου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Παντανάσσης από τις 11:00 έως τις 20:00 το βράδυ.

Παράλληλα με την εκλογική διαδικασία οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ του σωματείου στηρίζοντας ακόμα περισσότερο τον σύλλογο του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ

Το απερχόμενο Δ.Σ αλλά και όλοι οι υποψήφιοι για το νέο διοικητικό συμβούλιο απευθύνουν κάλεσμα σε κάθε Ναξιώτη, σε κάθε αθλητή ή αθλήτρια του νησιού, σε κάθε φίλαθλο να προσέλθουν την Κυριακή και να εκλέξουν το νέο Δ.Σ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ.

Μεγάλη συμμετοχή σημαίνει ισχυρή εντολή και δύναμη στον μεγαλύτερο σύλλογο των Κυκλάδων να ταξιδέψει το όνομα του Πανναξιακού και ολόκληρο το νησί της Νάξου ακόμα πιο ψηλά.

Το ψηφοδέλτιο:

  1. Βάβουλας Εμμανουήλ του Γεωργίου
  2. Βασιλάκη Σοφία του Δημητρίου
  3. Γιαννάκης Γεώργιος του Αποστόλου
  4. Δημητροκάλης Γεώργιος του Ευαγγέλου
  5. Ιωσηφίδης Χαράλαμπος του Αντωνίου
  6. Καπίρης Σταμάτιος του Μιχαήλ
  7. Κάρλοβιτς Σίμων του Ευαγγέλου
  8. Καρούσης Δημήτριος του Ευαγγέλου
  9. Καφούρος Ιάκωβος του Φωτίου
  10. Καφούρος Εμμανουήλ του Φωτίου
  11. Λιανός Νικόδημος του Κωνσταντίνου
  12. Μαργαρίτης Νικόλαος του Εμμανουήλ
  13. Μουστάκη Μαρία (Τσέλιγκα) του Ιωάννη
  14. Παντελιά Κυριακή (Κέλλυ) του Αντωνίου
  15. Παπανικολάου Θωμάς του Νικολάου
  16. Περράκη Γεωργία του Βασιλείου
  17. Ποτικιάν Γεώργιος του Ευαγγέλου
  18. Τασούλη Δήμητρα του Αθανασίου
Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares