Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012 22:29

Μέγας Αλέξανδρος – Α.Σ.Ε. Νεωρίου 3-0...

FASH VOLLEY ANDRON

Πραγματοποιήθηκε το τοπικό ντέρμπι στην Σύρο, όπου ο Μέγας Αλέξανδρος έφυγε νικητής επί του Α.Σ.Ε. Νεωρίου με 3-0 σετ.

Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, αν εξαιρέσουμε το 3ο σετ που το Νεώριο εκμεταλλεύτηκε την χαλάρωση του αντιπάλου πίεσε χωρίς όμως να καταφέρει κάτι θετικό.

Πλέον ο Μέγας Αλέξανδρος είναι πολύ κοντά στο να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Κυκλάδων, καθώς έχει 12 βαθμούς με έναν αγώνα περισσότερο όμως από τον Πανναξιακό που είναι ισόβαθμος και όλα θα κριθούν στο αναμεταξύ τους παιχνίδι που θα γίνει στην Σύρο.

Ο αγώνας του Α.Σ.Ε. Νεωρίου, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή, με τον Πανναξιακό αναβλήθηκε λόγο τον ζημιών που έχουν παρουσιαστεί στο κλειστό γυμναστήριο Νάξου ¨Δημήτρης Περιστεράκης¨. Σύμφωνα με πληροφορίες η εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών έχουν καθυστερήσει λόγο των απεργιών και θα ολοκληρωθούν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Οο οααΤα σετ του παιχνιδιού: 1ο σετ (25-18), 2ο σετ (25-18), 3ο σετ (25-22).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος: Τσινός Α., Ρούσσος Σ., Πάπιτσης Π., Βουτσίνος Α., Βελέντζας Γ., Μαμίδης Σ., Γαβρής Δ., Ρούσσος Ι., Παράβαλος Μ., Σταφάνου Α.

Α.Σ.Ε. Νεωρίου: Σκρέτας Κ., Μπογιατζόπουλος Κ., Βελούδης Σ., Βαρθαλίτης Γ., Γρυπάρης Μ., Βοσκουδάκης Ι., Παλαιολόγος Σ., Μουλάρθι Ν., Στεφάνου Γ., Δούναβης Α., Βαρθαλίτης Ι., Γρυπάρης Κ.

Γιάννης Σιγάλας

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares