Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 19:54

Το αντίο του Γιώργου Σομπόνη στον ΑΟ Θήρας

Μετά από 6 χρόνια παρουσίας ο Γιώργος Σομπόνης έκλεισε τον κύκλο του στον ΑΟ Θήρας και πλέον αλλάζει πορεία στην καριέρα του.

Εργατικός, συστηματικός και σοβαρός επαγγελματίας, ο Γιώργος Σομπόνης φεύγει από τη Σαντορίνη, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του και σε όσους τον γνώρισαν ως άνθρωπο.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Γιώργος Σομπόνης δούλεψε αθόρυβα από τις θέσεις του βοηθού προπονητή και του στατιστικολόγου της ομάδας της Σαντορίνης, αλλά και του προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής της ομάδας, προσφέροντας τα μέγιστα στις πορείες της ομάδας από τη Σαντορίνη.

Ο ίδιος αποχαιρέτησε τον ΑΟ Θήρας με το ακόλουθο ποστ στο facebook:

«Μετά από 6 χρόνια έφτασε η ώρα να κλείσει ένας μεγάλος κύκλος για εμένα στον Α.Ο. Θήρας και στη Σαντορίνη. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, σε όλους τους προπονητές, τα μέλη του staff και τις αθλήτριες για την άψογη συνεργασία, τους φιλάθλους για την ένθερμη υποστήριξή τους και στο προσωπικό του ΔΑΠΠΟΣ για την αμέριστη βοήθεια. Όπως και στους λίγους αλλά καλούς φίλους που με έκαναν να νιώσω μέλος της οικογένειάς τους. Σας ευχαριστώ όλους και εις το επανιδείν!».

1769eb543bb4db91848ee908222411dc_XL_fd50c.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares