Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 14:45

Τέλος εποχής για τον Μπράνκο Γκάιτς στον ΑΟ Θήρας, έρχεται Έλληνας τεχνικός

Τέλος εποχής για τον Μπράνκο Γκάιτς στον πάγκο του ΑΟ Θήρας, καθώς μετά από διαβουλεύσεις με την διοίκηση της ομάδας αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, βάζοντας έτσι τέλος σε δύο πολύ επιτυχημένες σεζόν του Σέρβου στη Σαντορίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο πλευρές είχαν την βούληση να συνεχιστεί η άψογη συνεργασία που είχαν, αλλά προσωπικοί λόγοι του Μπράνκο Γκάιτς ήταν αυτοί που έπαιξαν ρόλο στην τελική απόφαση. Ενδεικτική του καλού κλίματος του «συναινετικού διαζυγίου» είναι και οι φωτογραφία του άρθρου, όπου ο Σέρβος τεχνικός φωτογραφήθηκε με την διοίκηση της ομάδας.

Όσο αφορά το μέλλον, οι άνθρωποι του συλλόγου φαίνεται ότι έχουν κινηθεί γρήγορα και ήδη έχουν συμφωνήσει με Έλληνα τεχνικό που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Να σημειωθεί ότι ο Μπράνκο Γκάιτς φεύγει από το νησί της Σαντορίνη έχοντας κερδίζει τον σεβασμό και την συμπάθεια όλων στο νησί και πάνω από όλα του κόσμου της ομάδας, αφού τα δύο χρόνια στον πάγκο της κατάφερε να φτάσει 2 φορές στους 8 του Τσάλεντζ Κάπ, να αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και φέτος να κατακτήσει την δεύτερη θέση και να περάσει στο final four του Κυπέλλου.

Αναπροσαρμογές θα υπάρξουν σίγουρα στον ΑΟ Θήρας, αλλά όλες θα είναι συντονισμένες και θα δρομολογηθούν έπειτα από τον σχεδιασμό που θα θέσει η διοίκηση σε συνεργασία με τον νέο προπονητή. 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares