Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 21:03

Αήττητες στην κορυφή του ομίλου οι γυναίκες του ΑΜΣ Φιλωτίου [vid-pics]

Συνέχισε το αήττητο σερί της η ομάδα Γυναικών του ΑΜΣ Φιλωτίου που επικράτησε στον αγώνα της Κυριακής (8/3) με 3-0 σετ του ΑΜΕΣ Νηρέα.

Τα κορίτσια του Γιώργου Δερμάτη που παράλληλα με τη γυναικεία ομάδα πλαισιώνουν και τα μικρότερα τμήματα, έδειξαν για ακόμη μία φορά το ταλέντο τους, κατακτώντας εύκολα τα δύο πρώτα σετ (25-14, 25-12), με τον Νηρέα να ανεβάζει την απόδοση του στο τρίτο σετ και να προηγείται στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως οι ''Φιλωτίτισσες'' δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με όπλο το σερβίς κατάφεραν να κάνουν το 3-0 με αντεπίθεση διαρκείας στους τελευταίου πόντους.

Με αυτή τη νίκη ο ΑΜΣ Φιλωτίου συνεχίζει να είναι αήττητος στην κορυφή του ομίλου εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στο final-4 της κατηγορίας.

ΑΜΣ Φιλωτίου - ΑΜΕΣ Νηρέας 3-0 (25-14, 25-12, 25-19).

ΑΜΣ Φιλωτίου (Γιώργος Δερμάτης): Ψαρρά Κ., Ορφανού, Βόμβα, Μουστάκη, Ψαρρά Μ., Καλκάνη, Φραγκουλοπούλου, Γρυλλάκη, Ρότσι, Σαρλάνη, Βασιλάκη Μ., Βασιλάκη Ε., Σαντοριναίου, Καραπάτη.

ΑΜΕΣ Νηρέας (Γιώργος Χανιώτης): Μάνου, Λάζαρη, Μασελά, Σιβιέ, Σπηλιοπούλου, Κορδονέλη Ανδάβογλου, Κουλοχέρη, Τσαχπίνη Α., Τσαχπίνη Β., Τσαχπίνη Μ.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr 

 

Φωτογραφίες από τον συνεργάτη μας Νίκο Σταυρίτη

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares