Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 16:34

Χειρουργήθηκε η Λέγκρος του Πανναξιακού ΑΟΝ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση για την αθλήτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ Dessaa Legros.

Η αθλήτρια της Ναξιώτικης ομάδας βόλεϊ που είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΑΟ Θήρας – Πανναξιακός ΑΟΝ, υπέστη Ρήξη Αχίλλειου Τένοντα και υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση στην Ευρωκλινική Αθηνών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Την πόρτα του χειρουργείου της Ευρωκλινικής Αθηνών πέρασε η Αμερικανή παίκτρια της ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ, Dessaa Legros, την Τρίτη 3 Μαρτίου.

Η διαγώνιος άσσος του Πανναξιακού υποβλήθηκε σε επέμβαση συρραφής αχίλλειου τένοντα από τον Δρ. Γεώργιο Κελάλη, Διευθυντή Ορθοπαιδικό, Ευρωκλινικής Αθηνών και υπεύθυνο ιατρό της ομάδας.

Η επέμβαση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και η αθλήτρια πήρε εξιτήριο μία μέρα μετά το χειρουργείο προκειμένου να αρχίσει την αποκατάσταση του τραυματισμού της και να επιστρέψει το συντομότερο στις αθλητικές της υποχρεώσεις.

Η ρήξη αχίλλειου τένοντα αποτελεί ένα σοβαρό τραυματισμό του πιο ισχυρού τένοντα του ανθρώπινου σώματος, ο οποίος συνδέει την γαστροκνημία (γάμπα) με την πτέρνα και εντοπίζεται στο οπίσθιο τμήμα του ποδιού.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον ιατρό κ. Γιώργο Κελάλη και την ιατρική ομάδα του για την άμεση ανταπόκριση και την απόλυτα πετυχημένη έκβαση του χειρουργείου της αθλήτριας μας Dessaa Legros, καθώς και την διοίκηση του Ομίλου Ευρωκλινικής Αθηνών για την αμέριστη συμπαράσταση τους από την πρώτη στιγμή του σοβαρού τραυματισμού της.

Ευχόμαστε στην αθλήτρια ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους το γρηγορότερο και ακόμα πιο δυνατή»

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares