Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012 23:13

Βόλεϊ: Κάμπαξη, Μουστάκη και Δελατόλα, μιλούν στο S.C…

filoti-poseidonas

Οι τρεις αρχηγοί των ομάδων βόλεϊ (ΑΟ Φοίνικας,ΑΜΣ Φιλωτίου,Ποσειδώνας), που αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο μιλούν για την αγωνιστική που πέρασε στο sportcyclades.gr.

Κατερίνα Μουστάκη (ΑΜΣ Φιλωτίου)


William Hill Poker «Καταρχήν θέλω να δώσω πολλά-πολλά… συγχαρητήρια στις συμπαίχτριες μου και να τους πω ένα μεγάλο μπράβο για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, ώστε να βγάλουν εις πέρας το δύσκολο Παρασκευοσαββατοκύριακο, που καλέστηκαν να αντιμετωπίσουν την κόπωση τριών (3) αγώνων, σε διάστημα λιγότερο δύο 24ωρων».
Αναφερόμενη στα αγωνιστικά είπε:
«στο αγωνιστικό κομμάτι, θα πρέπει να ομολογήσω ότι ο Ποσειδώνας Τήνου, μας αιφνιδίασε αγωνιστικά, αφού παρουσιάστηκε πολύ καλύτερος, από παλαιότερες μεταξύ μας αναμετρήσεις. Όμως η ομάδα μας μπήκε γρήγορα στο πνεύμα των αναμετρήσεων κατακτώντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, τις οποίες θεωρώ πολύ σημαντικές».
«Για το παιχνίδι για με τον ΑΟ Φοίνικα, τον οποίο θεωρώ αναμφισβήτητα την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, θέλω να πω ότι στο παιχνίδι αυτό πιάσαμε σπουδαία απόδοση (πράγμα που φαίνεται από το σκορ των σετ) και κοντράραμε στα ίσα μια τόσο σπουδαία ομάδα».
«θέλω να τονίσω ότι, η ομάδα μας ταξίδεψε στο νησί της Σύρου με τρεις (3) βασικές απουσίες αφού οι δύο κεντρικές μας και η βασική μας πασαδόρος αναγκάστηκαν λόγο της αναχώρησης μας την Παρασκευή να μείνουν εκτός αποστολής λόγο ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων».
Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε Φοίνικα και Ποσειδώνα λέγοντας:
«Κλείνοντας θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Ποσειδώνα και ειδικά στην προπονήτρια Μαρία Δελατόλα, για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν εκεί στη Τήνο, παρόλο τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν (έλλειψη κλειστού γυμναστηρίου). Επίσης δεν θέλω να παραλείψω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΟ Φοίνικα και τον προπονητή Χάρη Μάντη, για την άψογη συμπεριφορά και την συνεννόηση που υπάρχει μεταξύ μας και να τους ευχηθώ να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα, γιατί πιστεύω ότι το αξίζουν».


Βάλια Κάμπαξη (ΑΟ Φοίνικας)
«Κάναμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με την ομάδα του Φιλωτίου... Και στα 3 πρώτα σετ καταφέραμε από την αρχή να πάρουμε μεγάλη διαφορά πόντων με αποτέλεσμα να δώσουμε την ευκαιρία σε όλες τις κοπέλες της ομάδας μας να παίξουν... Οι αλλαγές αυτές έφεραν μια "σύγχυση" στην ομάδα με αποτέλεσμα να χάσουμε το τρίτο σετ. Τέλος στο 4ο σετ, μπηκαμε αποφασισμένες και πήραμε το παιχνίδι».

Συγχαρητήρια στις συμπαίχτριες μου
«Όσον αφορά τις συμπαίκτριες μου, θέλω να τις ευχαριστήσω για την όλη τους προσπάθεια και να τις συγχαρώ για την "ψυχή" και το πάθος που δείχνουν σε κάθε παιχνίδι.»
Για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος είπε:

«Το πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του. απομενουν 3 παιχνίδια και εύχομαι και ελπίζω να γιορτάσω με αυτά τα υπέροχα κορίτσια την κατάκτηση του πρωταθλήματος».
Κλείνοντας αναφέρθηκε στην ομάδα του ΑΜΣ Φιλωτίου λέγοντας:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλωτίου και να τους ευχηθώ τα καλύτερα!!! Προσωπικά να ευχαριστήσω την Κατερίνα Μουστάκη για τα καλά λόγια που είπε για την ομάδα μου, τα λόγια της αυτά σημαίνουν πολλά για μένα, καθώς θεωρώ ότι η Κατερίνα γνωρίζει πολλά και αγαπά το βόλεϊ. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από την δουλειά, που έχει γίνει στην ομάδα της».

Εμμανουέλλα Δελατόλα (Ποσειδώνας Τήνου)
«Αν και μας  λείπουν οι προπονήσεις, καθώς όπως γνωρίζετε δεν έχουμε κλειστό γυμναστήριο και αναγκαζόμαστε να κάνουμε προπονήσεις σε εξωτερικό χώρο, αν βέβαια ο καιρός μας το επιτρέπει, στα 2 παιχνίδια με το φιλώτι δείξαμε ότι αν και μικρές και άπειρες μπορούμε να αντιμετωπίσουμε στα ίσια μια αντάξια με εμάς ομάδα. Οι ήττες στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου με το Φιλώτι, πιστεύω ότι ήρθαν λόγο έλλειψης ψυχολογίας όταν το σκορ διακυμαινόταν και δεν μπορούσαμε τα το ακολουθήσουμε».
Για το παρόν και το μέλλον της ομάδας είπε:
«Πιστεύω πως σαν ομάδα έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια...παίξαμε πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια αλλά μας έλειπε η ψυχολογία στο να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την υπεροχή…… γιατί αν και παίζουμε στην γυναίκεια ομάδα οι ηλικίες μας είναι πολύ μικρές (14-18) σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, οι οποίες έχουν και μεγάλες αλλά και πεπειραμένες παίκτριες. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν είχαμε κλειστό γυμναστήριο και όταν όλες οι προπονήσεις θα γινόταν σωστά, έτσι θα είχαμε και περισσότερη συμμέτοχη παιδιών, καθώς το κρύο στους εξωτερικούς χώρους, που χρησιμοποιούμε είναι αποτρεπτικό για κάποια κοπέλα που θέλει να ασχοληθεί με το βόλεϊ».
Έκλεισε ευχαριστώντας
« τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την προπονήτρια μας Δελατολα Μαρία για τον αμέριστο ζήλο της για την ομάδα και τις προσπάθειες, που κάνει για να κρατηθεί το βόλεϊ στο νησί. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δελατολα Μανθο που ήρθε στην ομάδα για να βοηθήσει την προπονήτρια μας,  που λόγο του  τραυματισμού της χρειαζόταν κάποια στήριξη. Η κίνηση αυτή έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα!!! Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες μου τις συμπαίκτριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν στους περασμένους αγώνες και να συνεχίσουν να αγνίζονται με την ίδια όρεξη».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares