Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012 14:44

Πανναξιακός ΑΟΝ: ''Εύκολο απόγευμα με Πάτρα'' (photo-video)…

pannaxiakos-patra630

Με φόρα ήρθε ο Πανναξιακός από τη νίκη στους Ίωνες και με θύμα του αυτή τη φορά την πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας  Απόλλωνα Πάτρας, σκαρφάλωσε στη Τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Οι παίχτριες του Πανναξιακού χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερη δυσκολία, κατάφεραν να «κυριαρχήσουν» στον αγώνα επιβάλλοντας τον ρυθμό τους και κερδίζοντας 3-0 σετ (25-15, 25-16, 25- 8).


Μάλιστα ο αγώνας μετατράπηκε για τους Τουρσούγκα-Δερμάτη σε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρουν την ετοιμότητα του πάγκου τους, όπου με την χρησιμοποίηση στον αγώνα του συνόλου των παιχτριών που είχαν στην αποστολή.


Επόμενος στόχος για τον Πανναξιακό ΑΟΝ, ο οποίος πλέον  βρίσκετε στη Τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, θα είναι ο Λαρισαϊκός, στον εξ αναβολής αγώνα της 7ης αγωνιστικής, που θα γίνει το ερχόμενο Σαββάτο 28 Ιανουαρίου στη Νάξο.
Θετική και πάλι η συμμετοχή του κόσμου, ο οποίος κατέκλισε το κλειστό γυμναστήριο Νάξου.


ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ: (Τουρσούγκας -Δερμάτης) Απειρανθίτου, Τοτσίδου, Γιακούμπ, Καπαρέλη, Σκούνα, Λαγουδάκη, Μαύρου, Σέργη, Μπορίσοβα, Μάρκου, Φραγκίσκου, Φάρκωνα.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Λεγάτου): Γκουβίτσου, Γιαννακολοπούλου, Μποτσάκη, Κόλλια, Τζανάκη, Κυρούση, Θεοδωροπούλου (λ), Σπηλιωτοπούλου, Κανίστρα, Φαλτσέτα.


Μετά το τέλος του αγώνα Τουρσούγκας, Απειρανθίτου και Μαύρου μίλησαν στην κάμερα του naxosfan.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares