Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2012 18:04

Ηττα του Ηφαιστου στο ΔΑΠΠΟΣ απο το Νεωριο στο γυναικειο βολλεϋ!

volley_gynaikes_ifaistos-newrio_1_2012

Ποδαρικό για το 2012 με ήττα για το Ήφαιστο στο Κυκλαδίτικο Πρωτάθλημα Βόλλεϋ Γυναικών σήμερα το  πρωϊ στο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ με 1 - 3 σετ από την ομάδα του Νεωρίου Σύρου.

Η ομάδα του Σπύρου Κελμάερ μπήκε δυναμικά στο ξεκίνημα του 1ο Σετ και με ένα σερί 6 - 0 πόντων ανάγκασε το Προπονητή (Κυριακόπουλο) του Νεωρίου να πάρει γρήγορα το πρώτο του ταϊμ-ουτ για να αφυπνίση τις παίκτριες του και τα κατάφερε αφού με ένα σερί 17 - 21 έφερε το ματς στο 23 - 21 και το Προπονητή του Ήφαιστου να παίρνει  ταϊμ-ουτ βλέποντας την ομάδα του να έχει χάσει την διαφορά των 6 πόντων υπέρ του. Όμως μετά το ταϊμ ουτ αυτό οι παίκτριες του Ήφαιστου δεν είχαν το καθαρό μυαλό για να πάρουν το Σετ αφού κατάφεραν να πάρουν μόλις 1 πόντο από τις αντίπαλες τους και να χάσουν το 1ο Σετ με 24 - 26 για το Νεώριο Σύρου. Το 2ο Σετ θα μπορούσαμε να πούμε ότι το καθάρισε πολύ εύκολα η ομάδα τις Σύρου αφού η ομάδα του Ήφαιστου έδειξε ένα πολύ άσχημο πρόσωπο με πολλά αμυντικά και επιθετικά λάθη και την απογοήτευση να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παικτριών του με το το ταπλό να γράφει 0 - 7 υπέρ του Νεωρίου.

Ταϊμ ουτ ο Ήφαιστος!!! Κάτι που όμως δεν αλλάξε την εικόνα τις ομάδας του Κελμάερ η οποία έχασε και το 2ο Σετ με 9 - 25 κάνοντας το 0 - 2 ο Νεώριο Σύρου. Το 3ο Σετ ξεκίνησε με το μεγάλο ψυχολογικό πλεονέκτημα να είναι υπέρ της για την ομάδα του Νεωρίου Σύρου αφού προηγείται με 0 - 2 Σετ τις ομάδας του Ήφαιστου που κυριολεκτικά είναι κολλημένος στο τοίχο να ηττηθεί μέσα στο σπίτι του άνετα με 0 - 3 Σέτ.

William Hill Sports

Όμως ο Ήφαιστος έδειξε σημεία βελτίωσης στην επανάληψη διόρθωσε αρκετά την άμυνα του κ πήρε πόντους στην επίθεση και είναι μπροστά στο σκορ με 16 - 14 οπου αναγκάζει το προπονητή του Νεωρίου να πάρει το πρώτο του ταϊμ ου στο 3 Σετ. Η παίκτριες του Νεωρίου κατάφεραν και γύρισαν το κατά τους σκορ υπέρ τους με 16 - 18 με ταϊμ ουτ από το προπονητή του Ήφαιστου. Μπροστά πάλι ο Ήφαιστος με 23 - 21 ταϊμ ουτ για Νεώριο, όμως δεν τα κατάφεραν να πάρουν το σετ και να τελειώσουν το παιχνίδι αφού κάποια λάθη στην υποδοχή, τους στέρησαν την χαρά αυτήν και με 27 - 25 ο Ήφαιστος πήρε το 3ο Σετ μειώνοντας σε 1 - 2 και δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στο ματς. Το 4ο σετ τα κορίτσια του Κυριακόπουλου μπήκαν ποιό αποφασισμένα για την νίκη και αυτό φάνηκε αφού στο 8 - 11 ανάγκασε το προπονητή του Ήφαιστου να πάρει γρήγορα ταϊμ ουτ και να βάλει τις φωνές στις παίκτριες του για τα πολλά λάθη στην άμυνα τους και τις κακές επιλογές στην επίθεση. Αυτό όμως δεν άλλαξε στην εικόνα τις ομάδας του Ήφαιστου αφού φάνηκε ότι δεν είχαν τις κατάλληλες ψυχικές δυνάμεις να γυρίσουν το παιχνίδι και κάνοντας την Ύστατη προσπάθεια του ο Κελμάερ στο 12 - 18 παίρνει το τελευταίο του ταίμ ουτ για να ανεβάσει την ομάδα του ψυχολογικά αυτό τελικά δεν ήταν υπέστη φυσικό δυνατόν αφού ήδη η ζυγαριά είχε γύρει υπέρ του Νεωρίου Σύρου κερδίζοντας σχετικά άνετα με 15 - 25 και το 4ο Σετ και να φεύγει μεγάλη νικήτρια από το κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ με υπέρ της 1 - 3 Σετ.

William Hill Sports

Πολλά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την όμορφη αθλητική τους προσπάθεια και στην νικήτρια ομάδα τις Σύρου, οι οποίες χειροκροτήθηκαν θερμά από τους λιγοστούς θεατές που βρέθηκαν σήμερα το πρωί στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΔΑΠΠΟΣ για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. 

volley_gynaikes_ifaistos-newrio_2_2012



ΣΕΤ ( 24 - 26, 9 - 25, 27 - 25, 15 - 25) 1 - 3 ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ.: ΑΣΕ ΝΕΩΡΙΟΥ ΣΥΡΟΥ

William Hill Sports

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ.: (ΚΕΛΜΑΕΡ ΣΠΥΡΟΣ)

ΜΕΝΤΑ ΣΟΦΙΑ, ΚΕΛΙΔΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΠΡΕΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΔΑΡΖΕΝΤΑ ΑΝΔΡΙΑΝΝΗ, ΣΥΝΟΛΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΣΥΝΟΛΑΚΗ ΡΑΦΑΕΛΑ, ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΦΥΤΡΟΥ EIΡHNH (C), ΚΑΚΡΙΔΩΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.

ΑΣΕ ΝΕΩΡΙΟΥ ΣΥΡΟΥ.: (ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ.)

ΚΑΡΑΗΛΙΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ, ΜΕΡΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ, ΖΑΡΑΝΗ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΤΣΕΑ ΑΝΕΖΑ, ΤΖΙΩΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΡΗΓΟΥΤΣΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ, ΦΡΑΓΚΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ , ΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΣ, ΒΑΣΑΛΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ, ΑΛΤΟΥΒΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ (C) , ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ


ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ-ΑΣΕ ΝΕΩΡΙΟΥ 1-3. ΛΗΨΗ... από sportcyclades

William Hill Sports

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares