Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2011 09:11

Οδύσσεια αγώνων για τον Ήφαιστο βόλεϊ γυναικών στην Σύρο!!!

volley_gynaikwn_ifaistou_2011

Στην Σύρο θα ταξιδέψει η ομάδα του Ήφαιστου Βόλεϊ  Γυναικών την Παρασκευή 9/12/11 για να δώσει 3 παιχνίδια παρακαλώ διαδοχικά παιχνίδια.

{div float:left}{/div}Το πρώτο την Παρασκευή κατευθείαν από το πλοίο στο γήπεδο του ΑΚΔΕ  όπου θα αντιμετωπίσει το "ΑΣΕ Νεωρίου" στις 21:00. Το Σαββάτο 10/12/11 θα είναι η ποιό δύσκολη μέρα για την ομάδα του Σπύρου Κελμάερ αφού οι παίκτριες του θα πρέπει να έχουν μεγάλες σωματικές και ψυχικές αντοχές αφού θα παίξουν δύο παιχνίδια με διαφορά λίγων ωρών.

Στις 14:30 θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του "ΑΟ Φοίνικα",  με κενό δύο ώρες περίπου ξεκούραση ( μάλλον στο γήπεδο θα την κάνουν αφού είναι λίγος ο χρόνος και θα πιέζει) και στις 18:30 συνεχίζει με την ομάδα από την Τήνο "Ποσειδώνα" και με αυτό το παιχνίδι κλείνει την αγωνιστική του Οδύσσεια στο νησί τις Σύρου. {div float:right}{/div}

Να ευχηθούμε στο Προπονητή  και στις παίκτριες του Ήφαιστου Σαντορίνης καλή επιτυχία, καλό κουράγιο με δύναμη σωματική-ψυχική και καλή επιστροφή από την μεγάλη αθλητική τους υπερπροσπάθεια αυτή!!!!!!

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares