Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 20:20

"21st Tournament Beach Volley" από τον Ν.Ο. Πάρου

Κάθε χρόνο το ίδιο συναίσθημα δημιουργικής προετοιμασίας... Κάθε χρόνο η γνωστή παρέα αλλά και νέα μέλη που προστίθενται σε αυτήν, ετοιμάζουν τα μαγιό τους για βουτιές στην άμμο...
Κάθε χρόνο αυξάνεται ο αριθμός των διοργανώσεων που λαμβάνουν μέρος σε αυτό το πλέον "ιστορικό" γήπεδο στα Λιβάδια της Πάρου και αισίως πλέον είμαστε έτοιμοι για το....
"21st Tournament Beach Volley" !!

Η διοργάνωση μας φέτος θα διεξαχθεί στα Λιβάδια της Παροικιάς στην Πάρο με διοργανωτή το Ναυτικός 'Ομιλος Πάρου-Paros Nautical Club τις ημερομηνίες 9,10 και 11 Αυγούστου. Καινοτομία για φέτος και για πρώτη φορά σε διοργάνωση του Αυγούστου; Τρεις κατηγορίες αντρικού, γυναικείου, μεικτού, σε δύο γήπεδα! Προλάβετε γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες... ;-)

Η αφίσα είναι έτοιμη και σας προσκαλεί να συνδυάσετε διακοπές, αθλητισμό και διασκέδαση μέσω μιας πετυχημένης "συνταγής" εδώ και χρόνια!
Γεμίστε την βαλίτσα με τα απαραίτητα όπως διάθεση για γέλιο, χαμόγελα, δυνάμεις για αγωνιστικές δράσεις, μαγιό-πετσέτα και ελάτε να "αράξουμε" όλοι μαζί στην παραλία και να δημιουργήσουμε για άλλη μια χρονιά αυτή την ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα!

Όσον αφορά τα αγωνιστικά!
Το τουρνουά θα είναι "OPEN" αντρικής, γυναικείας και μεικτής κατηγορίας αντίστοιχα στις ημερομηνίες που γνωρίζετε. Τελικές δηλώσεις συμμετοχών μέχρι το βράδυ της Τετάρτης 7 Αυγούστου και για τις τρεις κατηγορίες. Το σύστημα διεξαγωγής θα είναι αυτό των ομίλων και ο αριθμός των ομάδων σε αυτούς θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ομάδων. Σε περίπτωση ισοβαθμίας μετράνε οι πόντοι πρώτα και ο λόγος αυτών. Ο αγώνας ολοκληρώνεται στα δύο νικηφόρα σετ στα 21 και αν απαιτηθεί ται μπρεήκ στα 15 αλλά στην περίπτωση μεγάλου πλήθους συμμετοχών το σετ θα ολοκληρώνεται στους 15 πόντους και το ται μπρέηκ στους 11. Αυτό θα οριστεί την τελευταία ημέρα από τη διοργάνωση. Από τους συμμετέχοντες οι ηττημένοι του κάθε αγώνα διαιτητεύουν στον επόμενο αγώνα. Την παραμονή των αγώνων στον χώρο του Ναυτικού Ομίλου Πάρου και ώρα 16:00, θα γίνει η κλήρωση για τους ομίλους στην οποία θα μπορεί να παρευρεθεί όποιος επιθυμεί και κατόπιν, θα επικοινωνηθεί τηλεφωνικώς στους συμμετέχοντες, το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων τους.

Οι αγώνες θα διεξάγoνται μέχρι και το βράδυ (το γήπεδο διαθέτει προβολείς) αναλόγως της ροής του προγράμματος.
Μετάλλια και κύπελλα θα μοιραστούν οι δύο πρώτες θέσεις της διοργάνωσης χορηγία του Δήμου Πάρου και του ΚΔΕΠΑΠ!

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας και με τη δική σας θετική ενέργεια και διάθεση θα περάσουμε υπέροχα αυτές τις μέρες δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις σε φωτογραφικό και μη επίπεδο...

Φυσικά πολλά events και πολλές έκπληξεις μας περιμένουν καθ'όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης!!

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες ή για να σας βοηθήσουμε/εξυπηρετήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήστε στο 6932 333 950 (Spidey) ή στο 22840 21800 (Ν.Ο.Π.) στις ώρες 10:00 - 19:00.

Poster Design www.linkart.gr
Photo credits for the poster design Natascha Maria B and Dimitris Chaniotis

Σας περιμένουμε,
Spidey και Ναυτικός Όμιλος Πάρου

66847230_10217032522237308_1380795246513750016_n_f5df9.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares