Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 17:34

Πρωταθλήτριες Κυκλάδων οι Παγκορασίδες του ΑΜΣ Φιλωτίου που έγραψαν ιστορία

Πρωταθλήτριες Κυκλάδων στέφθηκαν οι Παγκορασίδες του ΑΜΣ Φιλωτίου που κατέκτησαν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Κυκλάδων, επικρατώντας στον τελικό του final-4 του ΑΣΕ Νεωρίου με 3-0 σετ.

Η ομάδα της Ναξου ζει ιστορικές στιγμές, αφού αυτός ο τίτλος είναι ο δεύτερος Πανκυκλαδικός που κατακτά ο σύλλογος στην πολύχρονη ιστορία του, καθώς είχε μεσολαβήσει το πρωτάθλημα του Εφηβικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου του 2001.

Όσο αφορά το παιχνίδι, τα κορίτσια του Γιώργου Δερμάτη επέδειξαν αυτοσυγκέντρωση αγωνιζόμενα απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα Κυκλάδων και Αιγαίου, τον ΑΣΕ Νεωρίου.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και στα 3 σετ, όπου κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τη νίκη του Φιλωτίου πάντως να χαρακτηρίζεται πέρα για πέρα δίκαια, πράγμα που αναγνωρίστηκε από όλους τους προπονητές και παράγοντες που βρέθηκαν στο κλειστό της Σύρου.

Πλέον το Φιλώτι, αναχωρεί άμεσα από τη Σύρο, προς Πειραιά, καθώς αύριο στις 15:00 θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Ζ΄Περιφέρειας τον Φοίνικα Ρόδου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό του Αιγάλεω και αναμένεται να προσελκύσει αρκετό κόσμο από τη Νάξο που θα υποστηρίξει την προσπάθεια των κοριτσιών από το Φιλώτι.

ΑΣΕ Νεωρίου - ΑΜΣ Φιλωτίου 0-3 (16-25, 22-25, 21-25)

Διαιτητές ήταν οι: Βρούτσης και Συρίγος

Σημειώτρια: Ευφροσύνη Κασσιανού

ΑΣΕ ΝΕΩΡΙΟΥ (Κούτρα) : Μιχαηλίδου, Αλουσαϊ, Λέστου, Παράβαλου, Ευκαρπίδου, Στεφανάκη Γ., Κατρη, Στεφαμάηκη Μ., Θεοδώρου, Ρούσσου, Γαδ (λ)

ΑΜΣ Φιλωτίου (Δερμάτης): Ψαρρά Α., Χελιώτη, Βόμβα, Ψαρρά Μ., Καλκάνη, Φραγκουλοπούλου, Βασιλάκη Ε., Ρότσι, Σαρλάνη, Βασιλάκη Μ., Σαντοριναίου, Καραπάτη, Μουστάκη, Βασιλάκη Α.

 Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares