Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019 23:20

ΑΣΕ Νεωρίου - ΑΜΣ Φιλωτίου ο τελικός του πρωταθλήματος Παγκορασίδων

Ο ΑΣΕ Νεωρίου και ο ΑΜΣ Φιλωτίου είναι οι μεγάλοι νικητές των ημιτελικών του final-4 Παγκορασίδων που πραγματοποιείται το σαββατοκύριακο 22-23 Ιουνίου στη Σύρο.

DSC_0022earstdda_1f838.jpg

Την αυλαία των ημιτελικών άνοιξε το παιχνίδι ο ΑΣΕ Νεωρίου και ο ΑΟ Θήρας χάρισαν στον κόσμο πολύ θέαμα, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και τον τελευταίο πόντο.

Οι Σαντορινιές μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν με 0-1 στα σετ. Κάπου εκεί η ομάδα της Σύρου ανέκαμψε και εκμεταλλεύτηκε ταλάθη της αντίπαλης ομάδας, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι.

Το τρίτο σετ ήταν και το πιο κομβικό, καθώς οι δύο ομάδες πάλεψαν μέχρι τέλους, με τον ΑΣΕ Νεωρίου να κάνει τελικά την ανατροπή και το 2-1, αφού πήρε το σετ με 27-25.

Τελικά, η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 4ο σετ, όπου ο ΑΣΕ Νεωρίου επικράτησε με 25-22 και πλέον πάρει στον σημερινό τελικό απέναντι στο Φιλώτι για να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέχει.

ΑΣΕ Νεωρίου - ΑΟ Θήρας 3-1 (18-25, 25-22, 27-25, 25-22)

Διαιτητές ήταν οι: Βρούτσης και Συρίγος

Σημειώτρια: Ευφροσύνη Κασσιανού

ΑΣΕ ΝΕΩΡΙΟΥ (Κούτρα) : Μιχαηλίδου, Αλουσαϊ, Λέστου, Παράβαλου, Ευκαρπίδου, Στεφανάκη Γ., Κατρη, Στεφαμάηκη Μ., Θεοδώρου, Ρούσσου, Γαδ (λ)

A.O. ΘΗΡΑΣ (Κατικάς) : Μπάγια, Μπουρίκα, Τσαλάϊ, Γλέζου, Φουστέρη, Νταϊλάνι, Μουχαντρι, Φύτρου, Ζαγκάνι (λ)

DSC_0180hdtfyugyyfutdrs_cdf10.jpg

Καλπάζουν οι Φιλωτίτισσες

Τα δύσκολα εύκολα έκαναν τα κορίτσια του Γιώργου Δερμάτη στον δεύτερο ημιτελικό, όπου επικράτησαν με 3-0 του Ποοσειδώνα Τήνου και αύριο θα συμμετάσχουν στον πρώτο τελικό της ιστορίας των νεοσύστατων τμημάτων βόλεϊ του συλλόγου.

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου, λύγισε την αξιόμαχη ομάδα της Τήνου και απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στον τελικό, καθώς διαθέτει στις τάξεις του πολύ ποιοτικές παίκτριες που το μέλλον τους ανήκει.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η καλοδουλεμένη ομάδα του Φιλωτίου έχει στο πλευρό της αρκετούς γονείς και μέλη της διοίκησης που έχουν ταξιδέψει στην πρωτεύουσα για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των αθλητριών.

DSC_0193rstheawa_af232.jpg

ΑΜΣ Φιλωτίου - Ποσειδώνας Τήνου 3-0 (25-16, 25-9, 25-12)

Διαιτητές ήταν οι Συρίγος και Βρούτσης

Σημειώτρια: Μαργαρίτα Κούτρα

ΑΜΣ Φιλωτίου (Δερμάτης): Ψαρρά Α., Χελιώτη, Βόμβα, Ψαρρά Μ., Καλκάνη, Φραγκουλοπούλου, Βασιλάκη Ε., Ρότσι, Σαρλάνη, Βασιλάκη Μ., Σαντοριναίου, Καραπάτη, Μουστάκη, Βασιλάκη Α.

Ποσειδώνας Τήνου (Αλτουβάς): Μεταξά, Γιαβρεδέλη, Τάτση, Βλαχάκη, Τάτση Ε., Αναστασιάδου, Ζενουνι, Σουράνη, Ντουρουντού. 

Το σημερινό (23/6) πρόγραμμα έχει ως εξής:

Μικρός τελικός 14:00 ΑΟ Θήρας - Ποσειδώνας Τήνου

Μεγάλος Τελικός 16:30 ΑΣΕ Νεωρίου - ΑΜΣ Φιλωτίου

*Θα ήταν παράληψη αν δεν κάναμε αναφορά στην άψογη φιλοξενία του ξενοδοχείου ''AZOLIMNOS BAY'' και την άψογη εξυπηρέτηση και κουζίνα του εστιατόριου ''Ο κοντός του ραφτογιάννη'' που σιτίζονται οι αθλητές και οι συνοδοί.

DSC_0210_cd880.jpg

Οι αγώνες όπως μεταδόθηκαν από το sportcyclades.gr  

 

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares