Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011 00:15

Πανέτοιμη η Σύρος για το Final 4...

finikas-olympiakos-1-10-2011

Πανέτοιμη η Σύρος για το Final 4 που θα διεξαχθεί το διήμερο Κυριακή και Δευτέρα με την ομάδα του Φοίνικα Σύρου να αποσκοπεί ώστε να κατακτήσει το Κύπελλο που θα είναι το πρώτο στην ιστορία του.

{div float:left}{/div}Στα αγωνιστικά οι ¨Πειρατές¨ δεν έχουν κανένα πρόβλημα πλην του Βασίλη Κουρνέτα ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική μας ομάδα και στην ξαφνική λύση του συμβολαίου του ακραίου Στιβ Γκότς. Η διοίκηση βρίσκεται πάντως σε αναζήτηση παίκτη για την αντικατάστασή του.

Ο Στέλιος Νικηφορίδης σύμφωνα με δηλώσεις που έκανα στο volleyleague.gr είπε:

«Έχουμε κάποια... θεματάκια (γέλια), αλλά νομίζω ότι την ώρα των αγώνων θα είμαστε πανέτοιμοι», είπε ο Νικηφορίδης ο οποίος όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του θέλουν πάρα πολύ να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

«Όλη η ομάδα αντιμετωπίζει τη διοργάνωση με σοβαρότητα. Κρίνεται ένας τίτλος σ' αυτό το τουρνουά, ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για τον κόσμο μας και θέλουμε να τους προσφέρουμε χαρά» τόνισε και κατέληξε: «Το ότι κερδίσαμε την Κηφισιά στο πρωτάθλημα δεν έχει καμία σημασία γιατί πολύ απλά τη φετινή σεζόν αν δεν παίζεις σε κάθε ματς στο 100% θα έχεις προβλήματα. Αν είμαστε πάντως σοβαροί και παίξουμε καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares