Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011 20:02

Συνεδρίαση του Δ.Σ. της λέσχης του Φοίνικα Σύρου

LESH_FILON_FOINIKA_SYMVOULIO

Πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ. που ήταν προγραμματισμένο για την Λέσχη του Φοίνικα Σύρου στο ξενοδοχείο ¨Νησάκι¨ για την οργάνωση του Final 4 που θα γίνει στην Σύρο.

Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν πολλά θέματα με κύριο από αυτά της διεξαγωγής του League Cup που θα γίνει την Κυριακή και την Δευτέρα.

{div float:left}{/div}Αποφασίστηκε λοιπόν το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στα πλαίσια του Final 4 στην Σύρο θα πραγματοποιηθούν και κάποιες παράλληλες εκδηλώσεις όπου μία από αυτές είναι το μίνι τουρνουά βόλεϊ μαθητών που θα γίνει στην πλατεία Μιαούλη και θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί. Στην συνέχεια θα δοθεί συνέντευξη τύπου πιθανός στο Δημαρχιακό Μέγαρο για τις τελευταίες λεπτομέρειες με εκπροσώπους της Περιφέρειας. Ακόμη αποφασίστηκε για τους κατόχους που διαθέτουν την κάρτας διαρκείας η είσοδο να γίνει με την κάρτα τους και για τις κενές θέσεις που υπάρχουν στην κάτω εξέδρα η είσοδο για τους ημιτελικούς και τον τελικό μαζί θα είναι 20 ευρώ ενώ για την πάνω εξέδρα 10 ευρώ.

Για κάποιον που θέλει να δει τον τελικό μόνο στην κάτω εξέδρα (εφ όσον υπάρχουν κενές θέσεις) η τιμή θα είναι 10 ευρώ ενώ για την πάνω εξέδρα μόνο για τον τελικό θα είναι στα 5 ευρώ. Και για μαθητές έως 12 ετών η είσοδο θα είναι ελεύθερη όπως ισχύει από τους κανονισμούς της ΕΣΑΠ μόνο για το Final 4. Για το πρωτάθλημα το όριο ηλικίας δωρεάν εισόδου ισχύει έως έχει δηλαδή μέχρι 16 ετών.  Επίσης η Λέσχη Φίλων του Φοίνικα θα διαθέτει στην είσοδο λαχνούς (1 ευρώ), θυμίζουμε ότι η κλήρωση θα γίνει στον τελικό του Final 4  και θα κληρωθούν σε 3 τυχερούς δωρεάν εισιτήρια διαρκείας και άλλοι 2 τυχεροί θα κερδίσουν εντελώς δωρεάν ταξίδι με την ομάδα στην Θεσσαλονίκη.

{div float:left}{/div}

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares