Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011 20:21

Ηφαιστειακή ανατροπή (photovideo)…

AMS_FILOTIOY-HFAISTOS

Με το δεξί μπήκε το Φιλώτι στο φετινό πρωτάθλημα γυναικών νικώντας τον  Ήφαιστο Θήρας με 3-2 σετ και μάλιστα πετυχαίνοντας επική ανατροπή, αφού κατάφερε να πάρει (3-2) έναν αγώνα στον οποίο έχανε με 0-2 σετ.

Η ομάδα από της Σαντορίνης είχε την σαφή αγωνιστική υπεροχή στα δύο (2) πρώτα σετ του αγώνα, τα οποία και κέρδισε με 24-26 και 18-25. Η Ναξιώτικη ομάδα από την πλευρά της ανέβασε την απόδοση της μετά το δεύτερο σετ και στην συνέχεια με κορυφαίες του αγώνα τις: Μουστάκη, Βασιλάκη και Τόλογλου έφερε το παιχνίδι στα ίσα (25-18,27-25) και το «καθάρισε» στο ταϊ μπρείκ με 15-12.

Πριν την έναρξη του αγώνα τελέστηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμη της πολυαγαπημένης Βασιλικής Κύλη ,κόρης του απερχόμενου πρόεδρου του Α.Μ.Σ.Φιλωτίου Μιχάλη Κύλη.

AMS_FILOTIOY-HFAISTOS1

Η εξέλιξη του αγώνα

{div float:left}{/div}Από το ξεκίνημα του αγώνα και οι δύο ομάδες πήγαιναν διαδοχικά μπροστά στο σκορ η μία από την άλλη σε ένα πολύ γεμάτο σετ από φάσεις με τρομερές άμυνες να βγαίνουν με δυνατές επιθέσεις και από τις δύο ομάδες.

Κερδισμένη ομάδα στο πρώτο σετ κατάφερε ήταν ο Ήφαιστος με 24 - 26 και να έκανε το μηδέν ένα (0 - 1).

Το δεύτερο σετ ήταν τελείως διαφορετικό για τις δύο ομάδες, οι παίκτριες του Ήφαιστου μπήκαν ποιό αποφασιστικές σε σχέση με τα κορίτσια του Φιλωτίου που μπήκαν λίγο αποσυντονισμένες στο παιχνίδι μετά από την απώλεια του πρώτου σετ κάνοντας πολλά αμυντικά λάθη και μην μπορώντας να κάνουν σωστές επιθέσεις έδωσαν το δικαίωμα στον Ήφαιστο να πάρει σχετικά εύκολα το σετ με 18 - 25 και να γίνει το 0 - 2.

Στο τρίτο σετ θα πίστευε κανείς ότι ο Ήφαιστος θα το τελείωνε εύκολα και θα έπαιρνε το παιχνίδι με μία εύκολη νίκη με 0 - 3 σετ, όμως τα κορίτσια του Φιλωτίου είχαν άλλη άποψη και με μια αντεπίθεση, με βελτιωμένη παρά πολύ την αμυντική της λειτουργία κατάφερε να ξαφνιάσει την ομάδα του Ήφαιστου που δεν μπόρεσε να την βρει λύση σε αυτό το σημείο του αγώνα και μοιραία υπέπεσε σε πολλά αμυντικά λάθη και σε αρκετές λανθασμένες επιλογές στην επίθεση και έχασε σχετικά εύκολα στο τρίτο σετ με 25 - 18 μειώνοντας το Φιλώτι σε 1 - 2 σετ , δίνοντας παράλληλα ένα άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι..

Στο Τέταρτο σετ   Ήφαιστος και Φιλώτι φαίνονταν ότι μπήκαν αποφασισμένοι, ο καθένας από την πλευρά του, οι Σαντορινιές να καθαρίσουν το ματς και οι Ναξιώτισσες να πάρουν το σετ.

Αν και ο Ήφαιστος βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 3 - 4 πόντους διαφορά από το Φιλώτι στην συνέχεια πλήρωσε τα πολλά αμυντικά λάθη και το χάσιμο αυτοσυγκέντρωσης, πράγμα που εκμεταλλεύτηκαν οι έμπειρες παίχτριες του Φιλωτίου, που πήραν το 4ο σετ με 27 - 25 και οδήγησαν τον αγώνα στο ταϊ μπρέικ.

Στο ταϊ μπρέικ η ομάδα του Φιλωτίου εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την τεχνική των παιχτριών του και με σταθερή απόδοση και αυτοσυγκέντρωση ήταν αυτή που πανηγύρισε την νίκη και παράλληλα την μεγάλη ανατροπή σε ένα ματς που έχανε με 2-0 σετ και κατάφερε να κερδίσει με 3-2.

AMS_FILOTIOY-HFAISTOS.jOMADA

Συνθέσεις

ΑΜΣ Φιλωτίου:Μπαμπούνη, Βασιλάκη Μ., Τόλογλου Δ., Τσακωνιάτη Χ., Μανιού Α.,Ρίτσι, Μουστάκη Μ., Χάλκου, Αξαοπούλου, Μουστάκη Κ., Βασιλάκη Σ., Μανιού Κ.

Ήφαιστος: Φύτρου, Κελίδη, Δαρζέντα, Μέντα, Συνολάκη, Κακριδώνη, Ζαχαροπούλου, Τσώτα, Χάλαρη.

Σετ

(32΄)24-26, (25΄)18-25, (29΄)25-18, (32΄)27-25, (15΄)15-12

ΑΜΣ Φιλωτίου-Ηφαιστος Θήρας ''Γυναίκες'' by samnaxos

Ρεπορτάζ Παπαδημητρόπουλος Κώστας-Γρατσίας Μιχάλης

Βαθμολογία-Αποτελέσματα


Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares