Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011 16:21

Βόλεϊ: πληρώνονται και ξεκινούν …

korasides_finika_neorio

Όλα πλέον δείχνουν, ότι τα πρωταθλήματα που η Διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή βόλεϊ Κυκλάδων, θα ξεκινήσουν στα τέλη Οκτωβρίου.

Η σχετικές διαβεβαιώσεις, που έχουν δοθεί από την Ε.Ο.ΠΕ και αφορούν την πληρωμή των εξόδων της περιόδου 2010-2011, καθώς και την εξασφάλιση κάποιου ποσού για το 2011-2012 κάνουν το Δ.Σ της τοπικής Κυκλάδων να σχεδιάζει την άμεση έναρξη των πρωταθλημάτων.

mpalopitasΗ έναρξη όπως υποστηρίζει ο Πρόεδρος της τοπικής Σταύρος Μπαλόπιτας θα γίνει άμεσα μετά την καταβολή των πόρων από την Ε.Ο.ΠΕ, η οποία έχει υποσχεθεί ότι θα καταβάλει το σχετικό ποσό, στα τέλη αυτού του μήνα.

Έτσι λοιπόν το σαββατοκύριακο 29&30 Οκτωβρίου   φαντάζει η πιθανότερη ημερομηνία για την έναρξη των αγώνων.

Το Δ.Σ της τοπικής δεν φαίνετε να επαναπαύεται στις υποσχέσεις της Ε.Ο.ΠΕ, με την αναζήτηση χορηγών να βρίσκεται πάντα στην προτεραιότητα των ενεργειών του Προέδρου Σταύρου Μπαλόπιτα και όλων των μελών του.

Η εξέλιξη αυτή είναι ευχάριστη για όσους ασχολούνται με το άθλημα στον νομό και παρόλο την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας όλοι τάσσονται στο πλευρό των διοικούντων και αναμένεται να κάνουν ότι μπορούν και αυτοί από την πλευρά τους για το καλό του Κυκλαδίτικου βόλεϊ.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares