Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2018 17:19

Γνωστά πρόσωπα στο βάθρο του τουρνουά beach volley της Μικρής Βίγλας [pics-vids]

Οι Παπαγεωργίου - Κοντόπουλος στους άνδρες και οι Καράκου - Μαύρου στις γυναίκες ήταν οι νικητές του φετινού τουρνουά Beach Volley της Μικρής Βίγλας που διοργανώνει ο ΑΜΣ Φιλωτίου με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ.

Το τουρνουά έγινε όπως κάθε χρόνο στο πλαίσιο των αθλητικών εκδηλώσεων ''Μηλώσια'' με τον ΑΜΣ Φιλωτίου να δίνει μία χαραμάδα ελπίδας παραμερίζοντας κάπως το «πέπλο πένθους» που έχει σκεπάσει το τελευταίο διάστημα το Φιλώτι. 

Μπορεί οι αγώνες να ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της Βάσιλικής Κύλη, αλλά δεν ήταν η μόνη που ήρθε στη μνήμη μας, καθώς φέτος κρατήσαμε ενός λεπτού σιγής και για τον Γιαννάκη, αλλά και για άλλους συχωριανούς και συχωριανές που δεν είναι πια κοντά μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, παρά της μειωμένες φέτος συμμετοχές, το επίπεδο ήταν αρκετά καλό, με την πρώτη μέρα να βγάζει τα ζευγάρια των ημιτελικών και των τελικών της χθεσινής μέρας.

SDFGDFS.jpg

 Στους Άνδρες, οι Παπαγεωργίου - Κοντόπουλος ανέβηκαν σχετικά εύκολα στο πρώτο σκαλί του βάθρου επικρατώντας στον τελικό με 2-0 (15-3, 15-5) των Βόμβα και Χαλβατζάρα. Την τρίτη θέση κατέκτησαν οι Κατσικολιάς - Τριανταφυλλόπουλος, επικρατώντας στον μικρό τελικό με 2-0 των αδελφών Δημητρίου.

Στις Γυναίκες, οι Μαύρου - Καράκου, βρήκαν απέναντι τους τις αξιόμαχες Γκόλια - Κατσάνη, αλλά στο τέλος ήταν αυτές που κατέκτησαν τη νίκη με 2-0 (15-9, 7-15) και παράλληλα το χρυσό μετάλλιο του τουρνουά. Η τρίτη θέση πήγε στις Βόμβα - Τσαρκοβάσκαγια, που πηραν τον μικρό τελικό με 2-0 απέναντι στις Ξενάκη - Γρυλλάκη.

DAASASDFGRGH.jpg

Μετά το πέρας των απονομών αφέθηκαν στον αέρα δεκάδες μπαλόνια, που αποτελεί κίνηση η οποία επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο ως ένδειξη τιμής στη μνήμη της Βάσως Κύλη, ενώ άπαντες ανανέωσαν το  ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

 Φωτογραφίες από τους αγώνες και τις απονομές

 

 

 Περισσότερα βίντεο 

 

 

 

 

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares