Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 21:21

Τα ζευγάρια των ημιτελικών στο ''Ios Open Beach Volley Tournament'

Από νωρίς το πρωί τα πάντα λειτουργούσαν ρολόι αφού ένα τόσο μεγάλο event δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί στη μετριότητα.

Αθλητές, διαιτητές, εθελοντές και κόσμος έδωσαν το παρών από νωρίς το πρωί του Σαββάτου στην παραλία του Μυλοπότα για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες που γίνονται στο Τουρνουά ''Ios Island Beach Volley'', που λαμβάνει χώρα υπό την αιγίδα του Α.Σ. Ίου, του Δήμου του νησιού και της δραστήριας επιχειρηματίας, Βασιλικής Πετρίδη που για ακόμη μια φορά δείχνει με πράξεις την αγάπη της για τον αθλητισμό.

Με τον Βαγγέλη Πολυμερόπουλο να αποτελεί τον υπεύθυνο και συντονιστή της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου από τις 10.00 εως τις 18.00 που έπεσε η αυλαία η προημιτελική φάση.

Τα ματς ήταν πραγματικά ντέρμπι, με μικρούς και μεγάλους να χειροκροτούν την κάθε προσπάθεια που γίνονταν.

Η Βασιλική Πετρίδου με τη σειρά της έδωσε και εκείνη το παρών και παρακολούθησε για λίγη ώρα τις προσπάθειες των αθλητών ανανεώνοντας το ραντεβού για αύριο όπου είναι ημέρα τελικών.

Όσον αφορά τις ομάδες που προκρίθηκαν από τη πλευρά των ανδρών το εισιτήριο για την ημιτελική φάση εξασφάλισαν οι: Κλώνος, Σοφοκλέους-Μπατζίλης, Σκαρλατίδης-Δεναξάς, Σταμπέλος-Αριστόπουλος, Παπαγεόπουλος, ενώ από τις γυναίκες προκρίθηκαν οι Παπαδακη,Φωτεινου- Βελισσαρη, Καρυτινου- Καραγιωργη,Μποτου- Γεωργοπουλου,Κοτσιρα.

Την παράσταση έκλεψε με την παρουσία της η γνωστή παρουσιάστρια, Βίκυ Χατζηβασιλείου, όπως και οι όμορφες παρουσίες που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο φωτορεπορτάζ που έκανε το sportcyclades.gr 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares