Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 10:57

Πρωταθλήτριες Κυκλάδων οι Παγκορασίδες του ΑΣΕ Νεωρίου [pics]

Οι Παγκορασίδες του ΑΣΕ Νεωρίου, νίκησαν τον Ποσειδώνα Τήνου με 3-0 στον τελικό του Final Four που έγινε στο νησί της «Μεγαλόχαρης» και  κατέκτησαν τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας Κυκλάδων.

Οι «μικρές» από τη Σύρο, παρόλο που στον ημιτελικό απέναντι στον ΑΟ Θήρας αγωνίστηκαν χωρίς την καθοδήγηση του Χρήστου Σκρέτα, ο οποίος απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους, έδειξαν το ταλέντο τους επικρατώντας με 3-1 σετ.

Ο τεχνικός ήταν κανονικά με τις παίκτριες του  στον σημερινό τελικό, ο οποίος ήταν ποιοτικός, με την ομάδα της Τήνου να δείχνει ότι έχει κάνει τεράστια βήματα, αλλά τις Συριανές να είναι αυτές που τελικά έφτασαν στη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου, ο οποίος είναι ο δεύτερος για τον σύλλογο, μετά τις Νεάνιδες που κατέκτησαν και την πρωτιά στο Αιγαίο.

Ο Συριανός σύλλογος, παρά τις δυσκολίες και την απουσία στήριξης από την τοπική αυτοδιοίκηση, συνεχίζει να προσφέρει πολλά στο άθλημα του βόλεϊ και στη Σύρο, καθώς εκτός των δύο πρωταθλήματα, κατέκτησε την 2η θέση στις Κορασίδες και την 2η στους Άνδρες.

Να σημειωθεί ότι στο κλειστό της Τήνου βρέθηκαν δύο μέλη της ΕΟΠΕ, ο Ταμίας Παναγιώτης Καβαλλιεράκης Φωκάς και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Γιώργος Μπακοδήμος, ενώ η ΤΕ Κυκλάδων για ακόμη μία φορά έλαμψε διά της απουσίας της, αφού η μοναδική εκπροσώπηση που υπήρξε ήταν από την προπονήτρια του Ποσειδώνα, κυρία  Μαρία Δελατόλα, η οποία παράλληλα είναι και μέλος της ένωσης των Κυκλάδων.

Τα αποτελέσματα του Final Four

Ημιτελικός Ποσειδώνας Τήνου  – ΑΟ Θήρας 3-1

Ημιτελικός ΑΣΕ Νεωρίου – ΑΟ Πάρου 3-0

Μικρός τελικός ΑΟ Πάρου – ΑΟ Θήρας 0-3

Τελικός ΑΣΕ Νεωρίου – Ποσειδώνας Τήνου 3-0 (25-16, 25-17, 25-23)

Πλέον, για να προχωρήσουν οι Παγκορασίδες του ΑΣΕ Νεωρίου θα πρέπει να αγωνιστούν με την πρωταθλήτρια ομάδα Δωδεκανήσου, αλλά όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι δύσκολη η συμμετοχή, καθώς ήδη ο σύλλογος είναι σημαντικά επιβαρυμένος όσο αφορά τα οικονομικά. 

Φωτογραφίες 

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares