Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 20:10

«Νίκη ψυχολογίας» στο Μαρκόπουλο θέλει ο Πανναξιακός

Η αποστολή του Πανναξιακού μέχρι την ώρα που γράφεται το παρόν κείμενο βρισκόταν στην Νάξο καθώς οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στο Αιγαίο έχουν δημιουργήσει προβλήματα στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις.

Με τις έως τώρα πληροφορίες η αποστολή της ομάδας βόλεϊ θα αναχωρήσει από την Νάξο περίπου στις 21:00 με προορισμό τον Πειραιά και το απόγευμα του Σαββάτου θα αγωνιστεί με την γυναικεία ομάδα του Μαρκοπούλου στις 18:00 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών.

Ο Πανναξιακός θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και ζητάει μία νίκη ψυχολογίας ενόψει του επικείμενου αγώνα της Τετάρτης για το κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Άρη στη Νάξο,
και το Μαρκόπουλο βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση με τον Κώστα Σωτηρόπουλο να πρέπει να διαχειριστεί την κούραση των αθλητριών, καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό του ρόστερ της γυναικείας ομάδας, αγωνίζεται και στα πρωταθλήματα νεανίδων, κορασίδων.

Ο προπονητής του Πανναξιακού κ. Κώστας Παπαδόπουλος δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας: «Είχαμε κάποια προβλήματα με ιώσεις μέσα στην εβδομάδα και καλούμαστε να τα ξεπεράσουμε. Θέλουμε να επανέλθουμε στις νίκες»..

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 27.1.2018 στις 18:00 με διαιτητές τους Βελώνης-Δαλέκου. Παρατηρητή: Μαυρικίδης. Επόπτες: Κομιανού-Τολιός. Γραμματεία: Μυλωνά

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε livestreaming από το telesport.gr

Πανναξιακός ΑΟΝ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares