×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 99

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011 07:54

Νάντια Μαύρου, μια Ναξιώτισσα στον Πανναξιακό!!!!

volley_maurou_nadia

Πολύ κοντά στην απόκτηση της 28χρονης πασαδόρου Νάντιας Μαύρου βρίσκεται ο Πανναξιακός.

Η πρώην παίκτρια του ΟΠΕ Ρεθύμνου συναντήθηκε χθες το απόγευμα με τους ανθρώπους της διοίκησης στα γραφεία του συλλόγου και συζήτησαν τις λεπτομέρειες της μεταγραφής.
Πρόκειται για μια έμπειρη παίκτρια καθώς έχει αγωνιστεί αρκετά χρόνια στα σαλόνια της Α1 και της Α2 εθνικής κατηγορίας .
Αυτό που επηρέασε τη απόφασή της και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μετακίνησή της στον Πανναξιακό, όπως είπε και η ίδια, είναι η Ναξιώτικη καταγωγή του πατέρα της.
Η ομάδα είναι κοντά σε άλλες τρεις παίκτριες που προέρχονται από την Α1. Σαμπαρεύσκα, Τζούλια Μπορίσοβα και Στέλλα Λαγουδάκη είναι έτοιμες να υπογράψουν στον Πανναξιακό.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο που θα διεξαχθούν οι τελικοί του beach volley η καρδιά του Ελληνικού βόλεϊ θα χτυπά στη Νάξο. Παράγοντες της ομοσπονδίας, δημοσιογράφοι και άνθρωποι του αθλήματος θα βρίσκονται στο νησί. Στο νησί αναμένεται επίσης να έρθουν οι νέες μεταγραφές και οι προπονητές της ομάδας για να παρακολουθήσουν τους αγώνες, να κάνουν μια πρώτη επαφή με τις υπόλοιπες παίκτριες και να γνωριστούν μεταξύ τους. Με την ευκαιρία αυτή λοιπόν, από πλευράς διοίκησης, υπάρχει η σκέψη να γίνει εκείνες τις ημέρες και η επίσημη παρουσίαση της νέας ομάδας του Πανναξιακού.

Το Βήμα της Νάξου

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares