×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 14:43

Οι σκέψεις μιας μικρομεσαίας ομάδας

Η ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ απόψε σας μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα, σχετικά με τα διοικητικά δρώμενα του Πανναξιακού ΑΟΝ, τις πρώτες σκέψεις για μια ομάδα χαμηλού μπάτζετ, την απόσταση που κρατάει ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ενώ προσπαθεί να μπει στο μυαλό αυτών που ενώ βλέπουν τα κακώς κείμενα, δεν πράττουν αναλόγως της περίστασης.

Σε θέμα viral κοντεύει να καταντήσει το διοικητικό κομμάτι του Πανναξιακού ΑΟΝ τον τελευταίο καιρό. Η μη εύρεση οικονομικών πόρων σε συνδυασμό με την έλλειψη ενδιαφέροντος νέων παραγόντων, που θα επανδρώσουν τον σύλλογο, οριοθετεί την επόμενη ημέρα, που όπως όλα δείχνουν μόνο καλή δεν θα είναι. Οι κινήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί με βασικούς αποδέκτες τους φορείς του νησιού αλλά και τον Δήμο, φαίνεται να μην καρποφορούν, ενώ παράλληλα τα περιθώρια περί υποβολής της ομάδας στην ΕΟΠΕ και την Α1 αρχίζουν να στενεύουν επικίνδυνα.

ΕΟΠΕ

Σε αναμονή της ανακοίνωσης από την ΕΟΠΕ, στην οποία θα γνωστοποιεί την τελεσίδικη ημερομηνία που θα πρέπει να δηλωθούν οι ομάδες στην Α1, βρίσκονται οι φίλοι του βόλεϊ. Οι περισσότερες ομάδες που την απαρτίζουν, σαφώς έχουν πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες κινήσεις, με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό, όπου και εκεί στον ερασιτέχνη τα πράγματα φαίνεται να μην πηγαίνουν τόσο καλά, με τη λύση του Πρωτοδικείου να κοντοζυγώνει για τις «πράσινες» αλλά και τον Πανναξιακό όπου στο ίδιο μήκος κύματος, προσπαθεί να βρει όλες αυτές τις απαντήσεις, που θα τον βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο. Προς το παρών αμφότερες οι ομάδες βαδίζουν στο άγνωστο.

ΧΑΜΗΛΟ ΜΠΑΤΖΕΤ

Πληροφορίες της ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ αναφέρουν πως όσον αφορά τις εξελίξεις που τρέχουν τις τελευταίες ημέρες, έχει πέσει στο τραπέζι πρόταση που αφορά την μείωση του μπάτζετ του συλλόγου. Η συγκεκριμένη πρόταση έχει να κάνει με το κατά πόσο οι τωρινοί ενδιαφερόμενοι, μπορούν να συνεχίσουν να δίνουν πρωταγωνιστική νότα στον Πανναξιακό, ενώ τα ποσά που ακούγονται ότι θα μπουν στο ταμείο της ομάδας είναι σαφώς δυσανάλογα.

Εδώ λοιπόν υφίσταται και ένα βασικό ερώτημα, το οποίο θα πρέπει ουσιαστικά να απαντηθεί άμεσα από το σύνολο των ανθρώπων που απαρτίζουν τον Δευτεραθλητή Ελλάδος και φιναλίστ του Κυπέλλου.

ΠΑΜΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ;

Σαφώς και το ενδεχόμενο να δηλώσει συμμετοχή ο Πανναξιακός ΑΟΝ τη νέα σεζόν μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλά με.. αστερίσκο και προϋποθέσεις, είναι κάτι που αξίζει ιδιαίτερης κουβέντας. Τα ποσά που μέχρι σήμερα έχουν συζητηθεί ότι θα μπουν στην ομάδα είναι πολύ μικρότερα, σχετικά πάντα με τον Πρωταθλητισμό. Άραγε η ουτοπία του εγώ μπαίνω αλλά θέλω να είμαι δυνατός, είναι κάτι που βοηθάει τις εξελίξεις να στοχεύουν σε μία βάση;  Το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί ο Πανναξιακός αποδυναμωμένος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, πηγαίνοντας για μια θέση στη μέση της βαθμολογίας, είναι εφικτό να γίνει, εφόσον αυτή η ομάδα, μας έχει συνηθίσει σε ένδοξες στιγμές; Είναι κάτι το οποίο μπορεί να αποτελέσει τη λύση της ύστατης στιγμής;

ΔΗΜΟΣ

Σε αυτό το σημείο λοιπόν, πρωταρχικό ρόλο παίζει και η βοήθεια από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Μέχρι στιγμής πάντως ο Δήμος δείχνει να κρατάει απόσταση από τα πεπραγμένα του σωματείου, στάση στην οποία λογικά δεν θα υπάρξει κάποια μεγάλη διαφοροποίηση, καθώς μετά το πέρας της κατάθεσης των χρημάτων στα ταμεία του συλλόγου τις τελευταίες ημέρες, η προσπάθεια των ανθρώπων που αγωνίζονται για το μέλλον του Πανναξιακού, να έρθουν σε επαφή με κάποιον αρμόδιο, φαίνεται να μην έχει κάποιο αποτέλεσμα.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως ακόμα και σε στάδιο συζητήσεων ο Δήμος δεν έχει μπει στην διαδικασία να βρεθεί στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους που στελέχωσαν και θέλουν να πλαισιώσουν το νέο ΔΣ του συλλόγου, κάτι βέβαια που αν μη τι άλλο, προκαλεί τον έντονο προβληματισμό όλων, σχετικά με αυτό το ζήτημα.

Πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ"

19029702_1525878430816261_3668234286450841970_n.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares