×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2011 00:20

Κατήγγειλε τον Φοίνικα ο Χριστοφορίδης..

FOINIKAS_2010-2011_630X300

Του Μάκη Πρίντεζη

Καταγγελία στο ΙΚΑ, εις βάρος του Φοίνικα Σύρου έκανε ο αθλητής Μιχάλης Χριστοφορίδης για πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τα ένσημα του αθλητή την περίοδο 2008-2009, με την παλαιά διοίκηση της ομάδας. Ο πρώην κεντρικός της...

ΕΑ. Πατρών είναι δυσαρεστημένος από τη στάση της τότε διοίκησης του Φοίνικα Σύρου και κινήθηκε με σκοπό να διεκδικήσει αυτό που του αναλογεί.

Η στάση του παίκτη ενόχλησε την τωρινή διοίκηση της ομάδας, η οποία στάθηκε στο πλευρό του παίκτη στα δύσκολα και μάλιστα χωρίς να έχει υποχρέωση. Να θυμίσουμε ότι η νέα διοίκηση και συγκεκριμένα ο νέος πρόεδρος κύριος Δημήτρης Παλιόπορτας, του είχε δώσει τα παλαιότερα χρωστούμενα της παλαιάς διοίκησης με αποτέλεσμα ο αθλητής να στείλει τότε και ευχαριστήρια επιστολή.

Για το όλο θέμα ο πρόεδρος του Φοίνικα Σύρου τοποθετήθηκε άμεσα και μέσα από δηλώσεις του στο volleynews.gr είπε: «Ναι, είναι αλήθεια ότι ο αθλητής Μιχάλης Χριστοφορίδης διέπραξε αυτή την ενέργεια. Μας έστειλε ένα χαρτί και μας ζητάει κάποια πράγματα. Εγώ όταν ανέλαβα το Φοίνικα, μου είχαν πει ότι τα χρέη ήταν 210.000. Τελικά στην πορεία βλέπουμε ότι ξεπέρασαν τα 300.000. Τα καλύψαμε όλα και δεν χρωστάμε πουθενά. Τώρα όσον αφορά το θέμα του Χριστοφορίδη, δεν φταίμε εμείς σε κάτι. Η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά τον ίδιο και την παλιά διοίκηση της ομάδας. Την έστειλε σε λάθος χέρια. Παρόλα αυτά θα αναλάβουμε να πληρώσουμε εμείς τα 16.000 ευρώ που πρέπει να πληρώσουμε γι αυτή την υπόθεση, έστω και αν ευθύνεται η παλιά διοίκηση. Δεν έπρεπε να κάνει αυτή την ενέργεια ο αθλητής, γιατί χωρίς να έχουμε υποχρέωση είχαμε σταθεί στο πλευρό του παλαιότερα. Θα πράξουμε όπως πρέπει. Θα κάνουμε αυτό που είναι καλύτερο για την ομάδα».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της νησιώτικης ομάδας μίλησε και για τη νέα χρονιά, που θα βρει ξανά την ομάδα του στη μεγάλη κατηγορία:«Στης 19 του μήνα έχουμε συνάντηση στη Λίγκα. Να συζητήσουμε και να δούμε τις αποφάσεις που πάρθηκαν. Μετά την ολοκλήρωση αυτής της συνάντησης, θα αρχίσουμε σιγά σιγά το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. Θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο για την ομάδα μας. Είμαστε μια υγιής διοίκηση και το βασικό είναι ότι θα είμαστε μια ομάδα που δεν θα χρωστάει πουθενά».

ΠΗΓΗ: volleynews.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares