×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 13:19

Φρέσκο - Μερκάντο μιλούν για τον ημιτελικό του Κυπέλλου

Στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Γυναικών το προσεχές Σάββατο (4/3, 17.00), ο Α.Ο Μαρκοπούλου (τυπικά γηπεδούχος) επιστρέφει εννέα χρόνια μετά σε Final-4 Κυπέλλου και αντιμετωπίζει τον Πανναξιακό που με αυτή του τη συμμετοχή φτάνει τις τρεις παρουσίες στο θεσμό!

Το ταμπεραμέντο και το πάθος περισσεύει όταν αναφερόμαστε στις διαγώνιες των δυο φιναλίστ, την Έρικα Μερκάντο με καταγωγή από το Εκουαδόρ και την Αργεντίνα Λουτσία Φρέσκο. Οι δυο τους έχουν βρεθεί μια φορά αντίπαλες στο παρελθόν στο πρωτάθλημα της Αργεντινής και η μια για την άλλη μόνο καλά λόγια έχουν να πουν.

Στην Ευρώπη μπορεί να μην έχει ζήσει κάποιο Final-4 αλλά όταν έπαιζε στην Αργεντινή η Μερκάντο είπε: «Η ομάδα μου βρισκόταν συνέχεια σε Final-4 και τελικούς αλλά ανυπομονώ να ζήσω μια τέτοια εμπειρία». Αντίθετα με τη Φρέσκο που «έχω συμμετάσχει σε Final-4 του ιταλικού πρωταθλήματος και ήταν απίθανα. Είμαι περήφανη που η ομάδα μου είναι φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδος και είμαι σίγουρη ότι θα είναι μια μεγάλη εμπειρία για όλους».

Στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, ο Πανναξιακός μετρά το «2x2» επί του Α.Ο Μαρκοπούλου αλλά η άποψη της Μερκάντο για τον ημιτελικό του Κυπέλλου είναι διαφορετική. «Πιστεύω πως παρότι μπορεί να αποτελέσει έναν μικρό παράγοντα στην ψυχολογία, η ομάδα θα το αντιμετωπίσει ως ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και με καθαρό μυαλό θα μπει να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα», επισημαίνει η 24χρονη διαγώνιος.

Κατηγορηματική και η Φρέσκο στην απάντησή της: «Δεν έχει καμία σημασία το 2x2 στο πρωτάθλημα. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον ημιτελικό σαν ένα καινούργιο παιχνίδι και να δώσουμε το 100% της συγκέντρωσής μας. Κάθε ματς είναι μια άλλη... ιστορία».

Αμφότερες πάντως οι ομάδες πριν από το πρώτο σερβίς του ημιτελικού έχουν ίσες πιθανότητες και ονειρεύονται τη συμμετοχή τους στο μεγάλο τελικό της Κυριακής. «Ο Πανναξιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά η πρόκριση είναι κυρίως στα δικά μας χέρια γιατί είμαστε μια ομάδα με πολλές δυνατότητες και αν καταφέρουμε να δείξουμε τις δυνατότητες αυτές στον αγώνα θα καταφέρουμε να προκριθούμε στον τελικό» σχολιάζει η διαγώνια του ΑΟΜ με τη «νησιώτισσα» Φρέσκο να αναφέρει «πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό και να παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Τέλος, τα μηνύματα που εισπράττουν από τον κόσμο της ομάδας τους η καθεμία είναι μόνο στήριξης! «Έχουμε κόσμο που μας υποστηρίζει και αγαπά το βόλεϊ και είμαστε χαρούμενες γι αυτό, γιατί το άθλημά μας είναι όμορφο και είναι καλό να έχει την απήχηση που του αξίζει», τόνισε η άσος από το Εκουδόρ με την 25χρονη Αργεντίνα διαγώνιο να συμπληρώνει: «Οι φίλαθλοί μας είναι εκπληκτικοί, μας κάνουν να αισθανόμαστε τη στήριξη και την παρουσία τους στα σημαντικά και στα δύσκολα ματς και πιστεύω έτσι θα μας υποστηρίξουν και στο Final-4».

Πηγή: volleyball.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares