×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017 19:36

Στους «8» του Κυπέλλου ο ΑΟ Θήρας

Ο ΑΟ Θήρας έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση της στους «8» του Κυπέλλου Γυναικών καθώς επικράτησε με 3-0 της Ελπίδας Αμπελοκήπων.

Αυτή ήταν η 3η φετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων κι η πρώτη που δεν κρίθηκε στο τάι μπρέικ (είχαν από μία νίκη) με τον ΑΟΘ να παίρνει την ρεβάνς για την ήττα που γνώρισε την περασμένη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη.

Παρά την απουσία της Όστοϊτς (αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο χθεσινό ματς με τους Μακεδόνες για το πρωτάθλημα) ο ΑΟΘ με πίεση από τη γραμμή του σερβίς δεν επέτρεψε στην Ελπίδα (έπαιξε χωρίς την Παπάζογλου) σε κανένα σημείο του αγώνα να την απειλήσει φτάνοντας σχετικά εύκολα στη νίκη.

Η γνώμη του πάγκου
Απόστολος Οικονόμου: «Μπορεί η χθεσινή με τους Μακεδόνες και η σημερινή με την Ελπίδα να φαίνονται δυο αυτονόητες νίκες αλλά δεν είναι έτσι. Δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα και είχαμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση. Συγχαρητήρια στα κορίτσια τη σοβαρότητα που έδειξαν και εύχομαι στην Ελπίδα να πετύχει τους στόχους της».

Γιώργος Χρυσομαλλιδης: «Μας πίεσε πολύ στο σερβίς η Σαντορίνη και δεν είχαμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας και έτσι φυσιολογικά ήρθε ο αποκλεισμός. Πλέον αφοσιωνόμαστε στη μάχη της παραμονής και έχουμε μπροστά μας έναν καυτό μήνα».

Τα σετ: 25-16, 25-14, 25-18
ΑΟ Θήρας (Οικονόμου): Ζντόβτς, Μουντάκη, Τέρζιτς, Γεωργιάδου, Μεταξά, Βεργίδου, Αρκακιανού-λ / Τσοχατζή, Τσομπανιδου, Τσβετκόβα, Παναγιωτίδου. 
Ελπίδα (Χρυσομαλλίδης): Καλαϊτζάκη, Καλαντάτζε, Καλανταρίδου, Νώτη, Γεροβασιλείου, Γουίλσον, Σουπιώνη-λ / Μπολέτου Κ., Μπολετου Μ., Καραμούτσα, Δροσοπούλου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares